Sitemap
Del med andre Print

Frivillignyt nr. 3 / Stærkt hold / Otte kvinder / Gribskov kommunes sundhedspolitik / Husk kampagnestartsmøder

Det nye Danmark

44 af 65 har nu valgt model
Lokalforeningerne er nået rigtig langt i valg af model for det fremtidige arbejde. I 37 af 44 kommuner er model 1 valgt.
Læs hele artiklen...

Ny lokalforening stiftet i Syddjurs
Nu er det ikke længere dem og os. Vi er i gang med at skabe holdånd og en vi-kultur for alle. Et godt og langstrakt forarbejde har æren for en smertefri start.
Læs hele artiklen...

Stærkt og sagligt hold til Hjørring kommune
I slutningen af september dannede tre lokalforeninger og to lokalkomiteer et samarbejdsudvalget for Hjørring Kommune. Både i lokalforeningsbestyrelser og nu også i samarbejdsudvalget er der tidligere politikere samt nuværende og fremtidige byrådsmedlemmer.
Læs hele artiklen...

Stevns lokalforening blev den første
Ny Stevns lokalforening stiftet den 5. september. Dermed blev Ny Stevns den første nye lokalforening. At det er vigtigt at komme rundt i hele Ny Stevns kommune ligger bestyrelsen meget på sinde.
Læs hele artiklen...

Otte kvinder klar til samarbejde i Aalborg
Tirsdag den 26. september blev der afholdt fællesmøde for lokalforeningerne i Ny Aalborg Kommune (Aalborg, Sejlflod, Nibe og Hals). De enkelte lokalforeninger havde inden mødet udpeget repræsentanter til samarbejdsudvalget. Alle otte kvinder er fra de nuværende lokalforeningsbestyrelser.
Læs hele artiklen...

Lokal kræftpolitisk indsats

Møde om Gribskov kommunes sundhedspolitik
Lokalforeningerne i Helsinge og Græsted-Gilleleje har været til møde med den nye Gribskov kommune om kommunens nye sundhedspolitik. Kommunen ønsker et tæt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og andre interesseorganisationer i fremtiden.
Læs hele artiklen...

Frederikssunds nye borgmester sat stævne
Ingrid Nielsen og Mette Lauritzen fra Frederikssund lokalforening var onsdag den 27. september til møde med den kommende kommunens borgmester Ole Find Jensen (A). I mødet deltog også formand for forebyggelses- og sundhedsudvalget Allan Madsen (A), sundhedschef Jette Søe, regionskonsulent i Kræftens Bekæmpelse Sissel Lindgaard samt to lokale repræsentanter fra Hjerteforeningen.
Læs hele artiklen...

Fra landskontoret

Kampagnestartsmøder
Husk kampagnestartsmøder for kampagneledere. Læs mere

Aktiviteter

Fra stand til www.stoetbrysterne.dk
Da lokalforeningen havde stand på Stændertorvet i Roskilde den 16. september, lagde en del forbipasserende bidrag i en indsamlingsbøtte til fordel for "Roskilde støtter brysterne! Da standen lukkede oprettede lokalforeningen en indsamling på www.stoetbrysterne.dk
Læs hele artiklen...

Husk også kommende aktiviteter som du finder i kalenderen på www.cancer.dk/kalender. F.eks. Gallashow i Nykøbing F.søndag den 29. oktober 2006 kl. 15.00 på Nykøbing F. teater. Arr. Nykøbing F. revyen i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse - bestil via billetnet på tlf. 7015 6565, sundhedshøring i Nordjylland den 2. november, stavgang i Tirstrup hver tirsdag...
Find selv flere spændende arrangememter på www.cancer.dk/kalender
Sidst ændret: 29-09-2006Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100 København Ø

Tlf. 3525 7500
Email: info@cancer.dk
Giro: 3026922 
Bank: 4183 3026922
CVR: 55629013
Kontakt

Ring til kræftlinjen

Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 8030 1030

Hverdage: 9.00-21.00
Lør - søn. 12.00-17.00

Spørg Brevkassen