Sitemap
Del med andre Print

Mød andre online - Cancerforum.dk

Cancerforum er et online forum for kræftpatienter og pårørende, som har lyst til at dele erfaringer og viden med andre i samme situation.

 

På Cancerforum kan du som kræftpatient eller pårørende oprette din personlige profil og møde andre, som måske står i samme situation som dig.

www.cancerforum.dk

 
Skriv blog
I din blog kan du skrive om det, der lige præcis optager dig. Du kan vælge at skrive personligt og dagbogsagtigt, eller du kan vælge at debattere et givent emne, som er relevant for andre brugere på Cancerforum. Udover at skrive på din egen blog, kan du også kommentere på andres blogindlæg.

Foto: På Cancerforum kan du møde andre kræftpatienter og pårørende online. Du kan melde dig ind i en eller flere grupper og deltage i debatterne der - eller du kan i første omgang bare læse med
På Cancerforum kan du møde andre kræftpatienter og pårørende online. Du kan melde dig ind i en eller flere grupper og deltage i debatterne der – eller du kan i første omgang bare læse med.

Debat i grupper
Du kan møde andre på forummet ved at melde dig ind i en gruppe og deltage i gruppens debatter. Her kan du diskutere og udveksle erfaringer om f.eks. behandling, kontrolforløb, eksistentielle udfordringer, eller måske har du gode idéer til, hvordan man klarer hverdagen med en kræftsygdom.

Måske har du i første omgang mest  behov for at læse om andres erfaringer uden selv at begynde at skrive i gruppen. Det er der også plads til på Cancerforum.


Vær med til at skabe aktivitet på Cancerforum.dk
Har du lyst til at være med til at skabe aktivitet og glade brugere på Cancerforum, så klik dig ind på cancerforum.dk og opret en profil. Meld dig ind i en eller flere grupper og være med til at sætte gang i debatterne.
 
Du kan også invitere andre brugere, du måske kender andre steder fra, så der kommer endnu mere aktivitet til glæde for alle.

www.cancerforum.dk

 
Har du spørgsmål eller kommentarer til Cancerforum, kan du kontakte forummets redaktører:

  • Tina Hessner Müller
    Tlf.: 35 25 72 39
  • Jakob Kosteljanetz
    Tlf.: 35 25 72 38

Du kan også kontakte os på mail: cancerforum@cancer.dk 
 

TilbageTekst: Anne-Mette Arvad Hansen og Mette Tandrup Hansen

Sidst ændret: 05-07-2013


 
Lægefaglig redaktør på cancer.dk: Overlæge Jens Oluf Bruun Pedersen

Redaktionen på Hjælp og viden

Linksamling

Webshop: Pjecer for patienter og pårørende


 


Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100 København Ø

Tlf. 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
Kontakt

Ring til Kræftlinjen

Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30

Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17

Onlinerådgivning
Brevkassen