Sitemap

NYHEDER

Del med andre Print

Fantastisk start på Knæk Cancer

TV 2s og Kræftens Bekæmpelses store Knæk Cancer-kampagne kom flyvende fra start mandag aften. Charlotte Bircow og Lasse Rimmer svarede sig til 2 millioner kroner til kræftsagen i ‘Hvem vil være millionær?’ – en million fra programmet og yderligere en million fra køkkenfirmaet HTH.

Der var glæde i studiet, da Charlotte Bircow og Lasse Rimmer vandt 2 millioner kroner til Knæk Cancer.
Foto: Henrik Ohsten / TV 2
Siden tv-optagelserne i juni 2012 har Charlotte Bircow og Lasse Rimmer vidst, hvor godt det gik, da de deltog i den særlige Knæk Cancer-udgave af ‘Hvem vil være millionær?’, der blev sendt mandag 22. oktober. Og først nu kan de offentligt glæde sig over, at de skaffede programmets hidtil største gevinst som er videregivet til Kræftens Bekæmpelse.

Glad for at kunne hjælpe
De to quizdeltagere svarede rigtigt på alle 15 spørgsmål og vandt dermed én million kroner. På forhånd havde sponsoren HTH lovet at fordoble gevinsten til Kræftens Bekæmpelse, så ‘Hvem vil være millionær?’ udbetalte her til aften sin største gevinst nogensinde på to millioner kroner.

- Vi var vanvittigt glade i studiet, og jeg er stadig lykkelig for, at vi har kunnet sikre to millioner kroner til forskning og patiensstøtte hos Kræftens Bekæmpelse. Det er så dejligt at kunne hjælpe, og det har været fantastisk at være med til, siger Charlotte Bircow, der selv har haft kræften helt inde på livet.

Hun fik konstateret brystkræft i 2011, og da kræften havde spredt sig til lymferne, har hun gennemgået seks kemobehandlinger og 36 strålebehandlinger. Nu er hun raskmeldt, og hun har det strålende og har ingen gener efter den hårde behandling.

Knæk Cancer fortsætter hele ugen
Knæk Cancer-kampagnen er smugstarter i bl.a. ‘Go’morgen Danmark’ i sidste uge med omtale af det særlige Knæk Cancer-lotteri og med de første konkurrencer. Resultatet fra den indsats bliver først gjort op sidst på ugen, men med rekordpræmien i ‘Hvem vil være millionær?’ er Knæk Cancer kommet rigtigt godt fra start.

Knæk Cancer-kampagne fortsætter i en lang række af ugens programmer inden for fakta og underholdning, og det kulminerer med en stor Knæk Cancer-udgave af ‘Vild med dans’ fredag aften og med et stort indsamlingsshow lørdag aften på TV 2.

Læs mere om Knæk Cancer 


 Af journalist Morten Jakobsen

Sidst ændret: 22-10-2012Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100 København Ø

Tlf. 3525 7500
Email: info@cancer.dk
Giro: 302 6922
Kontakt

Ring til kræftlinien

Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 8030 1030

Hverdage: 9.00-21.00
Lør - søn. 12.00-17.00

Spørg Brevkassen