Sitemap

OPSKRIFTER

Del med andre Print

Åben lasagne med chilibønner

description


En variation af den traditionelle lasagne. Denne er uden kød og du samler den først, når du anretter den.
Opskriften er fra bogen "Grøn mad" fra Aschehougs forlag. Vi takker for venligt udlån.
Ingredienser:
Til 4 personer

1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed knuste hvidløg
1 chili skåret i tynde skiver
1 hakket aubergine
1 hakket courgette
1 ds afdryppede borlottibønner
1 ds hakkede tomater
2 spsk tomatpure
250 g friske lasagneplader
En håndfuld hakket basilikum
100 g revet cheddar
Grøn salat


Fremgangsmåde:
Varm olien på en stor pande. Steg løget i 3 minutter, til det er blevet blødt. Tilsæt hvidløg, chili, aubergine og courgette og steg i yderligere 2 minutter. Rør bønner, tomater, tomatpure, salt og peber i. Bring saucen i kog og lad den simre i 5 minutter.
Kog imens lasagnepladerne i saltet vand, som anført på pakken. Hæld vandet fra og skær skiverne over på skrå. Tag 4 basilikumkviste fra og rør resten i bønneblandingen.
Læg en skefuld af blandingen på hver tallerken. Læg en fjerdedel af lasagnetrekanterne på hver. Øs resten af bønneblandingen ovenpå og pynt med revet ost og basilikumkvistene.
 
Tips
Savner du lidt kød kan du svitse lidt hakket oksekød med.

Grønsager pr. person: ca. 350 g


Sæson: Sommer, efterår
Tilberedningstid: 30 min. eller mindre

Sidst ændret: 05-09-2005



Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100 København Ø

Tlf.: 3525 7500
Email: info@cancer.dk
Kontakt

Ring til kræftlinjen

Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 8030 1030

Åbningstider
Hverdage: 9.00-21.00
Lør - søn. 12.00-17.00
Helligdage lukket