Sitemap

OPSKRIFTER

Del med andre Print

Rødkålssalat

description


Til 4 personer


Ingredienser:
1/4 lille, fintsnittet rødkål (ca. 250 g)
1 appelsin i store tern (ca. 150 g)
1 æble i tern (ca. 100 g)
½ løg i tynde ringe (ca. 50 g)
100 g blå vindruer, i kvarte uden sten
2 spsk. rosiner
1 dl hakkede valnøddekerner (ca. 30 g)
2 spsk. hakket persille

Marinade:
1 spsk. appelsinsaft
1 tsk. flydende honning
2 tsk. olie

Tilbehør:
Brød


Fremgangsmåde:
Pisk en marinade af appelsinsaft, honning og olie. Bland rødkål, appelsin, æble, løg, vindruer, rosiner og valnøddekerner sammen. Vend salat og marinade sammen og pynt med persille. Servér salaten med brød.


Tips:
Synes du, løgsmagen er for dominerende, kan du hakke løget fint i stedet for at skære det i ringe.

Grønsager pr. person: ca. 175 g


Sæson: Vinter
Tilberedningstid: 30 min.





Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100 København Ø

Tlf.: 3525 7500
Email: info@cancer.dk
Kontakt

Ring til kræftlinjen

Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 8030 1030

Åbningstider
Hverdage: 9.00-21.00
Lør - søn. 12.00-17.00
Helligdage lukket