Sitemap

OPSKRIFTER

Del med andre Print

Porresuppe


Meget enkel - meget lækker. Middag for to eller lille forret til fire.


Ingredienser:
½ kg porrer uden top
1 spsk olivenolie
6 dl hønsebouillon
2 fed hakket hvidløg
1 suppevisk (persillestilke, timian, selleritop, porretop)
1 spsk mild vineddike
½ dl fintsnittet persille
 
Tilbehør:
½ dl revet emmentaler
Brødcroutoner eller ristet brød


Fremgangsmåde:
Flæk porrerne på langs og vask dem grundigt. Skær dem i strimler og lad dem dryppe af. Sauter porrerne 5 min. i olivenolien for jævn varme. Tilsæt hønsebouillon, hvidløg og suppevisk. Lad suppen koge for svag varme i 20 min. Fjern suppevisken, smag til med vineddike, salt og peber og drys med persille.
 
Server med revet ost og brødcroutoner eller ristet brød.

Grønsager pr. person (v. 2 personer): ca. 250 g


Sæson: Efterår, vinter
Tilberedningstid: 30 min.

Sidst ændret: 08-01-2004



Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100 København Ø

Tlf.: 3525 7500
Email: info@cancer.dk
Kontakt

Ring til kræftlinjen

Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 8030 1030

Åbningstider
Hverdage: 9.00-21.00
Lør - søn. 12.00-17.00
Helligdage lukket