Gå til sygdomsliste

Flyt hyggen ind i skyggen mellem 12 & 15

Skyggehygge.dk

Se skyggehygge-filmen

Se den lille smiley bruge sin fantasi til at skabe masser af skygge. Du kan selv i hyggen på Skyggehygge.dk, og husk at tagge dine mest kreative eller skyggehyggeligste Instagram-sommerbilleder med #SkyggeHygge. TrygFonden og Kræftens Bekæmpelse ønsker dig en rigtig god sommer!

Besøg Skyggehygge.dk

Hør kampagnesangen "I skyggen""Som protektor for Solkampagnen er jeg glad for, at vi siden kampagnens start i 2007 har gjort store fremskridt. Både forældre, professionelle og frivillige tager i stigende grad ansvar for at lære danskerne sunde solvaner"

HKH Kronprinsesse Mary


Ny rapport om danskernes solvaner på solferie i 2015

I Solkampagnens nye rapport om danskernes solvaner kan du læse om, hvor mange danskere, der har været på solferie i 2015 og om danskernes solvaner på solferien: Hvor mange solbader, hvor mange solskoldes og hvor mange følger solrådene om skygge, solhat/tøj og solcreme? Rapporten bygger på en spørgeskemaundersøgelse blandt 3.999 danskere i alderen 15-64 år, hvoraf 38 % har været på solferie inden for det seneste år.

Læs rapporten her

Ny rapport om danskernes solarievaner i 2015

Solkampagnen har offentliggjort en ny rapport, der belyser danskernes solarievaner i 2015. I rapporten kan du læse om: Hvor mange danskere i alderen 15-64 år, der har været i solarium inden for det seneste år, og hvad deres debutalder for solariebrug var. Hvordan udviklingen i danskernes solarievaner har været siden 2007, og danskernes holdninger til en aldersgrænse på 18 år for solariebrug. Danskernes viden om sammenhængen mellem solariebrug og kræft samt opmærksomhed på hudforandringer og tegn på kræft i huden.

Se alle Solkampagnens rapporter her


Solkampagnens nyhedsbreve

Få Solkampagnens nyhedsmails med gode ideer og de seneste nyheder om solbeskyttelse. Nyhedsbrevene udsendes ca. 4 gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevene her