Gå til sygdomsliste

Brystkræftgruppen i Nordsjælland

Vi er en gruppe kvinder, som alle er brystopererede med forskellig sygehistorie, efterbehandling og alder.

Vi deltager løbende i kurser under Kræftens Bekæmpelse og er hele tiden opdaterede mht. de nyeste tiltag omkring brystkræft og behandling.

Du kan som hovedregel møde os i rådgivningen (tjek dog venligst vores program)

Kræftrådgivningen i Hillerød
Østergade 14, 1. sal
3400 Hillerød

Tlf.: 70 20 26 58
E-mail: hillerod@cancer.dk

Det er også her du skal henvende dig, hvis der iøvrigt er spørgsmål, du ønsker besvaret, eller hvis du gerne vil tale med en person, der har været i samme situation som dig selv.

Kræftrådgivningen vil så ringe til den af os, hvis sygehistorie/ forløb ligger tættest på din situation. Du vil blive kontaktet af den pågældende vejleder enten pr. telefon eller personligt på sygehuset eller hjemme hos dig.

Vi kan også ledsage dig ved besøg hos læge eller på sygehus, hvis du ikke er helt tryg ved at komme alene. Vi har naturligvis tavshedspligt.

Træffetid for brystopererede kvinder

Vi mødes en gang om måneden (undtagen juni, juli august og december), som oftest i Kræftrådgivningen, hvis ikke andet er anført i vores program. Det er et åbent hus arrangement for kvinder, som har eller har haft brystkræft og som har behov for at udveksle erfaringer eller lyst til at drøfte et eventuelt programsat emne. Du kan deltage én gang eller flere gange efter eget ønske. Tilbuddet er gratis.

Der er ingen tilmelding med mindre dette er særskilt anført.

Vi holder træffetid den 3. tirsdag i hver måned kl. 18.30-20.30, som oftest i Kræftrådgivningen i Hillerød, men afvigelser kan forekomme. Vi mødes dog ikke i juni, juli, august og december.

 
Tegnsprogstolket film om vores rådgivningstilbud

Det kan være svært at få konstateret kræft, og nogle gange kan man få brug for hjælp og støtte. I denne film fortæller vi om Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud. Filmen er henvendt til døve, og er tegnsprogstolket.

Livet med kræft

Om kost, fysisk aktivitet, psykiske reaktioner, familie og arbejde.

Hvis du har kræft


Råd til pårørende

Råd til pårørende

Få hjælp til at tackle livet som pårørende til en kræftpatient.

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter