• Livsrum i Aalborg

Ny bog om Livsrum

Bogen handler om den unikke arkitektur i de nye kræftrådgivninger, og om det liv, som udfolder sig. Den er skrevet af journalist Jette Friis O’Broin og fotograf Tina Enghoff. Bogen er på 260 sider trykt i lækker kvalitet, og den kan købes for 200,- kroner.

Gå til webshop

Huset omfavner én

Ny evaluering af kræftrådgivningerne i Projekt Livsrum tegner et billede af stor tilfredshed med både deres arkitek-toniske udformning, indretning og fysiske placering.

Bygningen af de seks nye rådgivnings-centre inddrager den nyeste viden om, hvordan de fysiske rammer påvirker patienters heling og helbred. Her ses en hyggekrog i kræftrådgivningen i Herning.hen til husene.

Læs mere om evalueringen

Flere brugere i nye rådgivninger

Et af målene med at bygge de nye kræftrådgivninger tættere på sygehusene er at nå flere brugere på et tidligere tidspunkt. Og det mål er i høj grad blevet indfriet, fortæller Laila Walther, der er afdelingschef for Patientstøtte og Lokal Indsats i Kræftens Bekæmpelse. 

Læs nyhedsartikel

 


Invitation til deltagelse i prækvalifikation - Livsrum Herlev

Fonden til støtte for Kræftens Bekæmpelse og Realdania inviterer arkitekter til deltagelse i prækvalifikation omkring nybygning af Livsrum Herlev nær Herlev Hospital.

På den 1.350 m2 store grund placeret ved Herlev Hospital ønskes bygget et rådgivningscenter, der forventes at blive på ca. 800 m2.

Ambitionen er at skabe huse, der inviterer indenfor og giver plads til livet. Huset skal bygges efter principper om helende arkitektur.

Byggegrunden, matrikel 11cg Herlev, kan frit besigtiges.

Der skal prækvalificeres fem arkitektvirksomheder - men kun tre virksomheder vælges i den efterfølgende totalentreprisekonkurrence.

Ansøgningsmaterialet skal sendes som pdf til bdl@sj.dk senest 25. september 2016 kl. 12.00

Læs mere om krav, proces og tidsrammer her