Sitemap
Del med andre Print

Netværk Modermærkekræft

NeMo (Netværk Modermærkekræft) fortsætter!

På foreningens nyligt afholdte generalforsamling lykkedes det at få valgt en ny bestyrelse. Det betyder, at foreningen fortsætter til gavn for alle modermærkekræftramte i hele landet.

Den nye bestyrelse består af Claus Bjørnsten, Bo Kærsager, Anette Kirstejn Kristensen, Kristian Ahm Hansen og Charlotte Plenaa. Anne Marie Work blev suppleant. Når den nye bestyrelse har fundet sine ben, vil der komme flere informationer på denne side.

Hvis du har lyst til at være medlem eller aktiv i NeMo, er du velkommen til at kontakte os på nemospot@live.dk eller på foreningens telefon 23 36 80 49.

Patientforeningens formål
Netværk Modermærkekræft er en patientforening, hvis formål er at støtte og hjælpe modermærkekræftpatienter og deres pårørende i forhold, der vedrører sygdommen og dens behandling.


Lokalafdelinger
Foreningen er landsdækkende og arbejder blandt andet gennem lokalafdelinger. På nuværende tidspunkt har foreningen tre lokalafdelinger i henholdsvis København, Vejle og Ålborg.

Patienter og pårørende
Foreningen består hovedsageligt af mennesker, der som patienter eller pårørende selv har gennemlevet et forløb med modermærkekræft. Disse erfaringer er fundamentet i den støtte, vi kan yde til andre modermærkekræftpatienter.

Samtaler
Det kan ofte være en hjælp at tale med nogen, som kender situationen og ved, hvad det vil sige at skulle forholde sig til sygdommen og dens behandlingsmuligheder.

Foreningens støtte er således baseret på at formidle erfaringer fra patient til patient. Dette foregår bl.a. ved at afholde patientmøder, cafémøder og foredragsarrangementer.Sidst ændret: 07-04-2014