Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 4 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Bornholm lokalforening

VELKOMMEN til Kræftens Bekæmpelses Lokalforening på Bornholm. Lokalforeningen på Bornholm arbejder for at skaffe frivillige bidrag til kræftforskningen gennem arrangementer og indsamlinger.

På Bornholm er der over 3.600 medlemmer i Kræftens Bekæmpelse.

Vi forsøger i lokalforeningen, at lave så mange aktiviteter som muligt i løbet af året. Men det er ikke altid at vi har lige så mange hænder, som vi har gode idéer.
Vil du være frivillig i Kræftens Bekæmpelse på Bornholm og give en hånd med når vi laver arrangementer, indsamling m.m. ?? Så kontakt bestyrelsen og få mere at vide om dine muligheder. Klik her for at se bestyrelsen

Kræftrådgivningen på Bornholm 
Varetages af  Caroline Lind Pedersen, som er autoriseret psykolog. Rådgivningen er placeret på Bornholms Hospital, Ullasvej 8, 3700 Rønne. Der er også mulighed for hjemmebesøg.

Du er velkommen til at kontakte Caroline, hvis du har brug for en rådgivende samtale, enten individuelt, som par eller familie. Tilbuddet er gratis og gælder for både kræftramte, pårørende og efterladte til kræftpatienter.

Caroline kan kontaktes på Tlf. 38 67 10 31 dagligt mellem kl. 11.30 og 12.00
eller på mail: cped0174@regionh.dk

Nyt tilbud til kræftpatienter og pårørende på Bornholm: Café "Skibet", Storegade 36 A, 3700 Rønne.
Udgivet den 15-02-2016

I forbindelse med, at Kræftens Bekæmpelse på Bornholm har fået nye lokaler på adressen, Store Torvegade 36 A i Rønne (Hafniahus) er etableret et nyt tilbud til kræftpatienter og pårørende: Café "Skibet." Første åbningsdag var mandag den 7. marts 2016 fra kl. 15.00 -- kl. 17.00. Derefter er der åbent den 1. mandag i hver måned fra kl. 15.00 - 17.00, dog ikke i feriemånederne juli og august og i januar måneder. Ideen med tilbuddet er, at kræftpatienter og deres pårørende kan komme ind, og over en kop kaffe/the, blive orienteret om, hvilke aktiviteter Kræftens Bekæmpelse tilbyder i den nærmeste kommende tid, samt eventuelt at udveksle erfaringer med andre kræftramte.