Dance for Life 2014

De Danske Danseskoler tager endnu et ”trin” sammen med Kræftens Bekæmpelse under Dance for Life med afholdelse af en landsdækkende danseturnering i oktober, hvor overskuddet går til arbejdet for Børn, Unge & Kræft.

Der er så meget livsglæde og positiv energi i dans, og vi er utrolig glade for samarbejdet med De Danske Danseskoler og deres opbakning til vores arbejde. Vi er taknemmelige for, og håber på, at børn og unge ude på danseskolerne vil støtte op omkring arrangementerne, udtaler seniorprojektleder Lise Atzen Bjerregaard.

Hos De Danske Danseskoler er der også en stor glæde ved samarbejdet. Det fortæller Ole Grønhøj, der er PR-chef i foreningen:
- Vi har med børn og unge at gøre til dagligt, det er derfor naturligt med støtte til det gode formål. Og hvis vi kan gøre det ved at danse og opfordre andre til at gøre det samme, jamen så kan det ikke være bedre.

Dance for Life turnering

Danseturneringen Dance for Life foregår den 4. oktober i Hobro og 4. og 5. oktober i Køge. Der dystes i stilarterne Hip Hop og Disco, og lige fra begyndere til nogle af verdens bedste dansere forventes at deltage.
De Danske Danseskoler og Kræftens Bekæmpelse regner med, at omkring 3.000 børn og unge vil deltage.

Se Dance for Life events 2014