Arbejdernes Landsbank er 10-kampens hovedsponsor

Mød Marketingchef, Mark Bartram, og bliv klogere på, hvorfor Arbejdernes Landsbank har valgt at være hovedsponsor.

3 hurtige til Arbejdernes Landsbank

Hvorfor har I valgt at være hovedsponsor på 10-kampen 2021?
Arbejdernes Landsbank er en bank med sunde værdier. Det ligger i vores DNA at arbejde med sundhed og ansvarlighed på mange planer. Derfor ser vi et rigtig godt match med Kræftens Bekæmpelse og 10-kampen, som indeholder nogle gode leveråd, som rigtig mange danskere kan have gavn af for at få et sundere og længere liv. 

Som bank, hvorfor er det vigtigt for jer at engagere jer i folkesundhed?
Udover det med de sunde værdier og vores DNA, så er vi til stede som sponsor i rigtig mange idrætsforeninger rundt omkring i hele landet. Vi ser klubberne og foreningerne som nogle vigtige steder, hvor folk kan mødes og dyrke sport og dyrke et fællesskab. Det er med til at højne både den fysiske og mentale sundhed hos rigtig mange danskere, og det synes vi er vigtigt. 

Hvad gør I som arbejdsplads for at forbedre medarbejdersundhed?
Vi har i mange år haft et sundhedskoncept på arbejdspladsen, som vi kalder ”Værdifuld Sundhed”. Her har vi fokus på trivsel, motion på arbejdspladsen og det hele menneske. Så det er et vigtigt område for os i forhold til medarbejdertilfredshed og generel trivsel på jobbet.

Bliv klogere på Arbejdernes Landsbank

I Arbejdernes Landsbank lægger de stor vægt på den personlige relation til deres kunder og på at være tilgængelige, når kunderne har brug for dem – både online og via deres mange lokale filialer. Derudover er de kendt for at være en ansvarlig bank, hvor nærvær og enkelthed er i fokus. Det er bl.a. også nogle af de værdier, der har gjort, at banken de senest 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank i den største uafhængige tilfredshedsundersøgelse af danske banker (Voxmeter 2020). De danske bankkunder mener bl.a., at Arbejdernes Landsbank er den bank i Danmark, der prioriterer mest tid til at give hver enkelt kunde en personlig og ansvarlig rådgivning.