Hovedpræmie 2019: Rejsegavekort på 30.000 kr. til Club La Santa på Lanzarote

22. maj trækker vi en heldig vinder af et gavekort på 30.000 kr. til den populære feriedestination Club La Santa. Alle der tilmelder sig 10-kampen deltager automatisk i lodtrækning om gavekortene.

Club La Santa er skabt og ment som den mest fantastiske legeplads i verden for aktive mennesker. De fleste sportsgrene er inkluderet i rejsens pris. Således kan du nyde faciliteterne, holdundervisning og underholdning gratis.

Alle kan være med på Club La Santa, uanset niveau og ambitioner. Når du er på Club La Santa, er der fri adgang til mere end 40 sportsaktiviteter med tilhørende udstyr, instruktioner, sociale turneringer, underholdning, børneklub og meget mere. 

Club La Santa er beliggende i den nordvestlige del af Lanzarote. Lanzarote er beliggende 130 km fra Afrikas kyst og en af de kanariske øer. En lille ø med klart vand, sol og varme året rundt.

Læs mere om Club La Santa

Ugepræmie 2019: Vind en indkøbsvogn med lækre varer fra Aldi til en værdi af 750 kr.

Hver uge trækker vi en heldig vinder af en indkøbsvogn fyldt med forskellige varer til en uges forbrug fra Aldi

Vognen vil indeholde varer, som svarer til et ugeindkøb af fødevarer med masser af frugt og grønt, lyst kød og fokus på økologi - dejlige varer, som måske kan hjælpe dig i udfordringerne i 10-kampen.

Er du en af de heldige vindere, arrangerer Aldi naturligvis, at du kan hente din præmie i din lokale Aldi

Læs mere hos Aldi 

Alle kan deltage i 10-kampens lodtrækninger ved at tilmelde sig 10-kampen på www.10-kampen/tilmeld. Ugelodtrækningerne starter hver mandag og løber til torsdag i samme uge i de 10 uger, du deltager i 10-kampen. Vi udtrækker ugevinderne om torsdagen blandt alle tilmeldte. Medarbejdere hos Kræftens Bekæmpelse og ALDI kan ikke deltage i konkurrencerne. 

Der trækkes lod om hovedpræmien den 22. maj. Alle vindere får direkte besked og offentliggøres på www.cancer.dk/vind. Præmierne kan ikke returneres eller omveksles til kontanter.

Støt forskning i forebyggelse Gør en forskel