KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen er udtrukket og kontaktet direkte. Stort tillykke og tak for deltagelsen til alle.

Støt forskningen i Kost, kræft og helbred og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til Club La Santa på 30.000 kr. Rejsegavekortet er gyldigt i 3 år.

Hvad er sundest at spise mest af?

Send IS til 1422, hvis du tror, at is er det rigtige svar 

Send KÅL til 1422, hvis du tror, at kål er det rigtige svar 

Så støtter du forskningen i Kost, kræft og helbred og deltager samtidig i konkurrencen om et rejsegavekort til Club La Santa på 30.000 kr. Det koster 150 kr. plus alm. sms-takst. Du skal være min. 18 år.

Sms-gættekonkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, som har opnået tilladelsen fra Spillemyndigheden den 12. oktober 2020.

Præmien er et rejsegavekort til Club La Santa på 30.000 kr.

For præmien gælder:

  • Gavekortet gælder 3 år fra udstedelsesdato (Når vinderen trækkes)
  • Gavekortet er gyldigt i alle sæsoner – hele året rundt
  • Det er gyldigt til alle ferieboliger. Uanset hvordan og hvornår man bestiller, så indgår gavekortet bare i afregningen og bliver trukket fra den endelige faktura, når man har bestilt sin rejse
  • Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter
  • Præmien er skattefri for vinderen, da Kræftens Bekæmpelse betaler omsætningsafgiften
  • Udlevering af præmien sker efter nærmere aftale med vinderen

Konkurrenceregler

Der kan deltages i sms-gættekonkurrencen fra 2. januar 2021 til og med 30. marts 2021. Der trækkes lod blandt alle rigtige svar. Vinderen udtrækkes 31. marts 2021 af Link Mobility A/S. Vinderen får direkte besked samme dag og offentliggøres her på siden den 7. april 2021. 

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Det koster 150 kr. plus alm. sms-takst. Der kan deltages med op til 700 kr. pr. døgn og 1.500 kr. pr. uge. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. 

Ansatte ved Link Mobility A/S, Club La Santa A/S og Kræftens Bekæmpelse og alle de ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

Der udbydes maksimalt 6000 lodder i sms-gættekonkurrencen, og vinderchancen afhænger af hvor mange deltagere, der svarer korrekt. 

Overskuddet fra sms-gættekonkurrencen går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte. 

I forbindelse med deltagelse i sms-gættekonkurrencen gemmer Kræftens Bekæmpelse deltagernes mobiltelefonnumre for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten STOP til 1422. 

Se mere om tilladelsen fra Spillemyndigheden  

Se endvidere Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik