Vi er med i Det Gode Testamente

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 40 velgørende organisationer. Vores mål er, at flere danskere skriver testamente, og at flere har kendskab til muligheden for at støtte velgørenhed gennem arv.

Rigtig mange danskere har et stort hjerte for velgørenhed og vil gerne testamentere et beløb til noget, der står deres hjerte nær. Det er nu blevet nemmere - se hvordan på: detgodetestamente.dk

Sammen med Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater tilbyder vi på det godetestamente.dk gratis rådgivning om arv og testamentering - både telefonisk og skriftligt.

På hjemmesiden finder du desuden råd, vejledning, inspiration og hjælp til at skrive et godt testamente.

Større fokus på, at et testamente er vigtigt

Kræftens Bekæmpelse er med i dette samarbejde, da vi mener, at det er vigtigt, at flest mulig danskere kender til muligheden for at tilgodese en velgørende organisation gennem arv. Og det gør vi langt mere effektivt i fællesskab end hver for sig. I fællesskab har vi også haft mulighed for at etablere et stærkt samarbejde med de to advokatforeninger - Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater.

Vi håber, at vi kan sætte nogle tanker i gang, inspirere og hjælpe, så den enkelte selv kan tage stilling til, hvorvidt man ønsker at skrive et testamente og eventuelt indsætte en velgørende organisation.

Du kan se, hvilke andre organisationer, der er med i Det Gode Testamente på detgodetestamente.dk