Støt Dream Team

Forskerne i Dream Team brænder for deres arbejde og for det fælles mål om, at flere skal overleve kræft. Ofte arbejder de på lidt skæve tidspunkter – om aftenen eller i weekenden - for kræftcellerne i laboratorierne skal passes døgnet rundt.
Forskningen kræver tid og mange ressourcer. Alene det at drive Dream Teamet og holdet af forskere koster 11 mio. kr. om året.

Da Kræftens Bekæmpelse kun modtager 3 pct. af vores indtægter via offentlig støtte, er det  i høj grad takket være danskernes bidrag og støtte, at vi kan arbejde med den vigtige forskning.

Vi håber derfor, at du vil støtte vores helt særlige forskerhold, så vi de kan arbejde videre med at nå målet om øget overlevelsen for flere kræftpatienter.

Når du støtter Dream Team får du:

• Mulighed for at gøre en konkret forskel for kræftforskningen og dermed kræftpatienterne i Danmark
• Fuldt fradrag for din støtte
• Vælger du at støtte Dream Team fast, får du nyheder via e-mail 3-4 gange om året, som fortæller hvordan det går fremad med forskningen.

Giv et enkelt bidrag

Med et enkelt bidrag, giver du en engangsdonation til vores Dream Team. Så kan du hjælpe dem med at lykkes, i det arbejde de har gang i lige nu.

Støt som privatperson - via BS

Du har mulighed for at støtte Dream Teams arbejde fast. Du vælger selv beløbets størrelse og i hvilke måneder, du ønsker at bidrage i.

Støt som virksomhed - via faktura

Hvis din virksomhed, ønsker at støtte Dream Teams arbejde via en faktura, har du mulighed for at bestille en sådan her!

Støt som virksomhed - via BS

Som virksomhed, har I også mulighed for at støtte Dream Teams banebrydende forskning via Betalingsservice.