Se vores samarbejdspartnere

De har styrket deres brand ved at støtte vores.

Santander

Santander Consumer Bank støtter Kræftens Bekæmpelse gennem forskellige aktiviteter, der samlet set skaber et stort bidrag til det vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Hotel Koldingfjord

I Hotel Koldingfjords chefgruppe stillede vi tilbage i 2012 spørgsmålet: ”Hvordan kan vi være med til at gøre en indsats for at bekæmpe kræften?” og svaret lå lige for: at invitere til et femstjernet gourmetarrangement ”Kokke Knækker Cancer”, hvor alle indtægter ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Telenor

Telenor vil gerne bidrage til at forebygge kræft samtidig med, at vi skaber en sund arbejdsplads. Det gør vi med initiativet Minutter for Knæk Cancer. Gennem flere aktiviteter støtter Telenor og medarbejdere Kræftens Bekæmpelse med et væsentligt bidrag – både til forebyggelse, forskning og patientstøtte.

REMA 1000 - Discount med holdning

Siden starten af november 2010 har REMA 1000 støttet Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, der har kræft tæt inde på livet. Samarbejdet er baseret på fire større kampagner hen over året samt på produkter i det faste sortiment.

HTH

HTH har været partner siden 2011. HTH startede på Støt Brysternes brystgallashow som hovedsponsor. Siden 2012 har HTH været sponsor på Knæk Cancer, bl.a. på Hvem vil være millionær, hvor HTH dobler op på deltagernes vundne beløb.

Pensionsselskaberne

Som det første pensionsselskab valgte PensionDanmark i 2009 at indgå et lidt utraditionelt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Der er siden indgået et tilsvarende samarbejde med 4 andre pensionsselskaber, nemlig Industriens Pensionsselskab, AP Pension, Nordea Liv og Pension og Danica Pension.

X-paper Kortspecialisten

X-paper har gennem mange år støttet Kræftens Bekæmpelse. X-paper er en dansk virksomhed, som producerer og sælger julekort til erhvervslivet – 20 % af salget går til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Christina Jewelry & Watches

Christina Jewelry & Watches startede som produktsponsor på Knæk Cancer i 2014. I 2015 støtter Christina brystkræftsagen bl.a. med specialdesignede sløjfevedhæng og ørestikker.

Purelime - active fashion

Purelime er ny partner på Støt Brysterne i 2015. Purelime har designet en lækker Støt Brysterne kollektion, der sælges i SportMaster. Derudover er Purelime leverandør af Støt Brysternes 2015 løbe t-shirt.

Nilfisk

Samarbejdet med Nilfisk var fra starten i 2010 et samarbejde om produkter til det professionelle marked. I 2015 er samarbejdet udvidet til BtC markedet – alle produkter til fordel for brystkræftsagen.

Inspiration

Inspiration er ny samarbejdspartner på Støt Brysterne i 2015. Udover at hjælpe Støt Brysterne med at sælge armbånd er der over 700 produkter i Inspiration butikkerne i september og oktober måned 2015, der sælges til fordel for Støt Brysterne.

ghd

ghd har i 10 år støttet brystkræftsagen ved salg af styler. Styleren sælges hos de større frisører. I 2015 sælger ghd også en hårbørste og hårtørrer.

Alt for damerne

Siden 2010 har Alt for damerne arrangeret Alt for damerne støtter brysterne løbet. I dag er der både 5, 10 og 15 km løb i både København og Århus i september måned. I 2015 er der åbnet op for at mænd også kan løbe med. I 2015 sættes rekord med kæmpestort deltagerantal.

Boozt.com – we deliver fashion

Boozt.com har siden 2014 været partner på Knæk Cancer. Boozt har i samarbejde med et af deres brands designet en Knæk Cancer t-shirt, som sælges på boozt.com i perioden uge 41-45.

Rosa Danica

Rosa Danica solgte lyserøde potteroser i forbindelse med Støt Brysternes Lyserød Lørdag aktivitet. Det gik så godt at Rosa Danica siden 2014 er produktpartner på Støt Brysterne kampagnen.

Forlaget Fortuna

Forlaget Fortuna sælger familiekalendere. Første gang Kræftens Bekæmpelse stiftede bekendtskab med Fortuna var via Fortunas forhandlere. Fra 2014 er Fortuna blevet en direkte samarbejdspartner på Støt Brysterne.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere? Ring mig op