Gå til sygdomsliste

Populære sider

Her kan du se de mest populære sider blandt fagfolk på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

Omsorg og støtte

Du er altid velkommen til at henvise patienter og pårørende til Kræftens Bekæmpelses forskellige tilbud om rådgivning og støtte.

Kræftrådgivninger

Kræftens Bekæmpelse har kræftrådgivninger i mere end 30 byer i hele landet. Her kan kræftpatienter og pårørende få gratis rådgivning af professionelle rådgivere med en baggrund som f.eks. psykologer, socialrådgivere og sygeplejersker. I kræftrådgivningerne møder du også frivillige og andre patienter og pårørende. Udover at få rådgivning kan både patienter og pårørende deltage i forskellige kurser og grupper.

I 2013 havde kræftrådgivningerne 72.703 henvendelser fra patienter, pårørende og professionelle.

Find nærmeste kræftrådgivning

Kræftlinjen

Kræftlinjen 80 30 10 30 er en gratis, anonym og professionel telefon- og onlinerådgivning samt brevkasse, hvor du f.eks. kan tale med psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker, læger og diætister.

Kræftlinjen havde i 2013 13.340 samtaler med patienter og pårørende.

Kræftlinjen

Cancerforum

Cancerforum er en del af Kræftlinjen og et sikkert mødested på nettet, hvor kræftpatienter og deres pårørende kan komme i kontakt med andre i samme situation. Cancerforum har mange brugere fordelt på forummets cirka 80 grupper, der knytter sig til forskellige kræftdiagnoser og som henvender sig til patienter på forskellige stadier, pårørende og efterladte.

Cancerforum

Sorggrupper for børn og unge

Børn og unge, der har mistet en nær pårørende eller har alvorligt syge forældre eller søskende, kan få hjælp og støtte i en sorggruppe. Sorggrupper findes i hele landet.

Oversigt over sorggrupper

OmSorg

Projekt OmSorg arbejder for at ruste voksne til at kunne hjælpe børn i sorg. OmSorg tilbyder bl.a. kurser, foredrag og undervisningsmaterialer om børn og sorg til lærere, pædagoger og sundhedsprofessionelle.

OmSorg

Pjecer til patienter og pårørende

Kræftens Bekæmpelse har udgivet en række pjecer om kræft og livet med kræft, som kan bestilles gratis på vores hjemmeside. Du kan finde dem alle i vores netbutik, hvor der øverst på siden er et link til pjecer og information.

Kræftens Bekæmpelses webshop

Ditliv-kurser 

Ditliv er et kursustilbud hos Kræftens Bekæmpelse for de kræftpatienter, der gerne selv vil gøre noget aktivt for at forbedre livskvaliteten under og efter en kræftsygdom.

Ditliv har fokus på de fire områder: mad, bevægelse, søvn og tanker.

Læs om Ditliv kurserne

Læs mere

Du kan læse mere om Kræftens Bekæmpelses rådgivning og støtte på vores hjemmeside.

Rådgivning og støtte