OKAY du har fundet herind – BRAVO

Vi har ik rigtig noget herinde andet end lidt skribleri om, hvad OKAY BRAVO er og vil. Når du har læst lidt om os, synes vi, du skal hoppe tilbage og følge os på vores Instagram, Youtube eller TikTok.

OKAY BRAVO er et nyt initiativ fra Kræftens Bekæmpelse, som tager med dig, fra dine første skridt ind i ungdommen til de sidste skridt ud igen. Vi hylder alt det fantastiske liv, du kommer til at opleve; vi står ved siden af dig, når de vigtige beslutninger skal træffes, dine gode vaner skal påbegyndes, og når livet måske ikke går helt, som du forventer.

Vi er ikke bange for at tage den svære snak om alt fra sorg til vrede, usikkerhed, kærlighed, fest, ensomhed, løsrivelse, identitetskrise, sygdom og glæde. Vi er heller ikke bange for at dele vores egne råd med dig.

Men vigtigst af alt vi vil vise dig muligheder frem for begrænsninger. Og hylder dig, dit liv og alt det fantastiske, du er! Du er OKAY BRAVO.

Vores mission er at berige, løfte og støtte vores seere. Vi vil reflektere, inspirere og udfordre – altid for at give værdi til dig, der kigger med. Du kommer stærkere, klogere, gladere ud af at være i selskab med os.

Hvis du synes, det alt sammen er lige dig, så synes vi, at du skal give os et follow på en af vores kanaler her: TikTok, YouTube eller Instagram