En fordel til forskel

Velkommen til Fordelsprogrammet!

Idéen er, at du kan få rabatter, først-til-mølle tilbud og deltage i konkurrencer med sponsorerede præmier, samtidig med at du støtter en god sag.

Vores samarbejdspartnere betaler et fast beløb for at tage del i Fordelsprogrammet. Disse penge går direkte til Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning, patientstøtte og forebyggelse. 

Har du lyst til at få de nyeste tilbud og fordele leveret direkte på e-mail? Så tilmeld dig nedenfor. Vi deler ikke din kontaktinformation med andre.

Lækkert weekendophold ved Mariager Fjord - spar 42 pct.

Bliv forkælet på det 4-stjernede Hotel Amerika med faciliteter af høj standard og smukt placeret i naturskønne omgivelser ned til Mariager Fjord. 

Du får 2 overnatninger, 1 x 2-retters menu, 1 x 3-retters menu, stor morgenbuffet, en halv flaske mousserende vin, chokolade og frisk frugt, kaffe og kage.

Ankomst alle dage frem til og med den 31. marts 2018, dog tillæg ved overnatning lørdag på 150 kr. pr. person.  

Pris kun 999 kr. pr. person i dobbeltværelse.

Ved reservation pr. telefon på 70 80 65 06 skal du oplyse rabatkoden 2312.

Spar 50 pct. på Kay Bojesen

Denne Kay Bojesen hest så dagens lys første gang i begyndelsen af 1930’erne. Med strunk holdning, kraftig man og tøjlerne klar inviterer hesten til at tage på fantasirejser i munter galop. 

Du kan købe den nye hest fra Kay Bojesen i valnød til kun 399 kr. Hesten er 14 cm. Ved at købe hesten i vores webshop støtter du Kræftens Bekæmpelses tre hovedformål: Forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft.

Vejl. udsalgspris: 799 kr.


Din pris: 399 kr.

RetNemt måltidskasser med rabat - og Danmarks største valgfrihed!

Vælg en ret nem hverdag med masser af variation, sunde råvarer, ingen indkøb og madspild. Alt sammen leveret lige til døren.

Vælg frit til hvor mange personer, til hvor mange dage og vælg mellem 10 retter hver uge. Så er aftensmaden klaret på en halv time. Det koster fra 35 kr. pr. person pr. måltid.

Prøv nu og få 10 pct. de første 4 gange. Tilbuddet gælder til og med 26. november 2017.

Sammen styrker vi kræftforskningen om 5, 10 og 15 år - jo flere vi er, jo bedre bliver fremtidens resultater.