En fordel til forskel

Velkommen til Fordelsprogrammet!

Idéen er, at du kan få rabatter, først-til-mølle tilbud og deltage i konkurrencer med sponsorerede præmier, samtidig med at du støtter en god sag.

Vores samarbejdspartnere betaler et fast beløb for at tage del i Fordelsprogrammet. Disse penge går direkte til Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning, patientstøtte og forebyggelse. 

Har du lyst til at få de nyeste tilbud og fordele leveret direkte på e-mail? Så tilmeld dig nedenfor. Vi deler ikke din kontaktinformation med andre.

Månedens tilbud fra vores samarbejdspartnere

Danmarks Største Halbal

Det bliver årets fest, når Jyske Bank Boxen forvandles til Danmarks Største Halbal med langborde og kæmpe dansegulv. Tag din bedre halvdel, venner og naboer med og oplev Kandis samt Stig & Vennerne trykke den af til langt ud på natten. Med denne ALL INCLUSIVE-billet får du pladser i den forreste halvdel af salen, lækker bord-buffet, garderobe samt fri øl, vand, vin, kaffe hele aftenen.

Normalpris: 995 kr.

Din pris: 895 kr.

Bestil din billet senest 15. august.

Spar 1.000 kr. på udvalgte rejser

Er sommerferien endnu ikke planlagt? Du kan netop nu spare 1000 kr på udvalgte rejser hos TravelBird. Hvad enten du leder efter en lækker all-inclusive-rejse til Spanien eller en eksotisk safari i Tanzania - så finder du det hos TravelBird.

Anvend rabatkoden KBMAJ2018 og gør brug af tilbuddet. Tilbuddet gælder fra 11. maj til 30. juni 2018.

Spar 27 pct. på et godsophold

Smukt beliggende midt på Sjælland finder du Kragerup Gods. Blot 90 km fra henholdsvis København og Odense. Det smukke hvide gods er omgivet af en voldgrav og store skove.

Du får: 1 flaske bobler, 1 x 3 retters godsmenu baseret på årstidens råvarer, 1 overnatning samt lækker morgenbuffet. 

Kun 940 kr. pr. person i dobbeltværelse. Anvend rabatkode 2312 ved reservation pr. telefon på 70 80 65 06. Ankomst alle mandage-lørdage frem til den 15. december 2018, dog tillæg ved overnatning lørdag på 160 kr. pr. person.

Spar 500 kr. på din sommerferie

Rejs med Nazar til solen og nyd All Inclusive, når det er bedst! Bestil din sommerferie nu og spar 500 kr. pr. voksen*.

Eksklusivt tilbud kun for medlemmer af Kræftens Bekæmpelses Fordelsprogram.

Anvend rabatkoden FERIE18 ved bestilling og få glæde af tilbuddet. Bestil din rejse senest 15. juni 2018.

*Gælder alle vores afgange i juni - august.

 

Bernadotte-fad fra Georg Jensen

Bernadotte-fadet på fod genskaber den legendariske designer Sigvard Bernadottes elskede konturer. Med inspiration fra Sigvard Bernadotte har Georg Jensen-designholdet skabt dette fad, der fuldender udvalget af bordservice i Bernadotte-kollektionen ved at forene designelementer fra Bernadottes tidlige værker i ét værk.

Den buede overflade er inspireret af skåle fra Bernadotte-kollektionen og hviler yndefuldt på en base, der er taget fra de originale lysestager. Fremstillet i blankt poleret rustfrit stål.

Mål: Højde 8,5 cm. Ø 28 cm.

Du kan få Bernadotte-fadet for kun 799 kr. – og spare 700 kr. i forhold til normalprisen.

Lækker toilettaske fra Birger Christensen

Toilettasken fra Birger Christensen er lavet i lækkert slidstærkt kanvas og med flotte læderpåsætninger. Der er ligeledes et Birger Christensen-logo præget i læder på fronten af tasken.

Tasken har målene: Længde 24 cm, bredde 12,5 cm og højde 13,5 cm

Vejl. udsalgspris: 499 kr.

Din pris: 299 kr.

Nordic Design liggestol

At sidde i stolen med en god bog i skyggen af et stort træ, eller bare at sidde i solen og nyde det gode vejr - det er ikke nemt at finde noget bedre.

Den er perfekt til at nyde sommerens sol og varme i haven eller på altanen. Om vinteren er den nem at klappe sammen og opbevare i skuret eller lignende.

Stolen kan indstilles i 6 positioner.

Stel: Sort
Betræk: Lys grå
Materiale: Aluminium og nylon
Dimensioner: 58x100x79 cm

Vejl. udsalgspris: 899 kr.

Fordelspris: 575 kr.

Nordic D'luxx Flowerpot

Med denne Flowerpot får du en multifunktions krukke, som kan bruges til planter, som isspand og som lyskilde. Med det indbyggede LED lys, kan denne Flowerpot oplyse en sen sommeraften, når du sidder udendørs på terrassen.

Det indbyggede batteri giver dig op til 16 timers lys og er produceret i et brud- og frostsikkert plastmateriale, der kan tåle ned til 30 minusgrader.

Lampen fås i medium og large.

Vejl. udsalgspris, medium: 595 kr.
Fordelspris, medium: 395 kr.

Vejl. udsalgspris, large: 1.595 kr.
Fordelspris, large: 795 kr.

Sammen styrker vi kræftforskningen om 5, 10 og 15 år - jo flere vi er, jo bedre bliver fremtidens resultater.