En fordel til forskel

Velkommen til Fordelsprogrammet!

Idéen er, at du kan få rabatter, først-til-mølle tilbud og deltage i konkurrencer med sponsorerede præmier, samtidig med at du støtter en god sag.

Vores samarbejdspartnere betaler et fast beløb for at tage del i Fordelsprogrammet. Disse penge går direkte til Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning, patientstøtte og forebyggelse. 

Har du lyst til at få de nyeste tilbud og fordele leveret direkte på e-mail? Så tilmeld dig nedenfor. Vi deler ikke din kontaktinformation med andre.

Måltidskasser med rabat og frit valg

Med måltidskasser fra RetNemt leveret til døren er aftensmaden klaret på en halv time. Der er hver uge 9-10 nye og sunde retter at vælge imellem. Hos os vælger I også selv til hvor mange dage og personer - nu også til storfamilier!

Prøv nu og få 50 pct. rabat på den første levering á to måltidskasser.

Tilbuddet gælder til og med den 25. september 2017.

Oplev det nye show ENTOURAGE hos Wallmans i Cirkusbygningen!

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre. Velkommen til en totaloplevelse som starter allerede i indgangen!

Du får 20 pct. rabat på 5 udvalgte datoer: 28. og 29. september og den 5., 6. og 7. oktober 2017.

Sammen styrker vi kræftforskningen om 5, 10 og 15 år - jo flere vi er, jo bedre bliver fremtidens resultater.