En fordel til forskel

Velkommen til Fordelsprogrammet!

Idéen er, at du kan få rabatter, først-til-mølle tilbud og deltage i konkurrencer med sponsorerede præmier, samtidig med at du støtter en god sag.

Vores samarbejdspartnere betaler et fast beløb for at tage del i Fordelsprogrammet. Disse penge går direkte til Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning, patientstøtte og forebyggelse. 

Har du lyst til at få de nyeste tilbud og fordele leveret direkte på e-mail? Så tilmeld dig nedenfor. Vi deler ikke din kontaktinformation med andre.

Månedens tilbud fra vores samarbejdspartnere

Livsnyderi under Mallorcas sol

Trænger du til en tur ned i varmen? Lige nu tilbyder Travelbird dig en rabat på 500 kr., når du f.eks. booker 7 nætter på et 4-stjernet hotel på Mallorca. Uanset om du vælger rejsen til Mallorca eller en anden rejse, kan du med fordelsprogrammets rabatkode spare 500 kr. på din rejse, såfremt ordreværdien minimum overskrider 5.000 kr.   

Brug koden CANCERDKJAN2018 og spar 500 kr. på Mallorca-rejsen eller en anden rejse med minimum ordreværdi på 5.000 kr. ekskl. bookinggebyr.  Tilbuddet gælder 26.01.2018 - 28.02.2018.

Køb den smukke Lyngby glaskande til 199 kr.

Kunne du tænke dig en af de lækre og smukke glaskander fra Lyngby Glas?

Kanden er fremstillet i det smukkeste miljøkrystal, der er kendetegnet af sit klare udseende og holdbarhed. Kanden kan indeholde 1 liter. 

Du kan få kanden til 199 kr. – og spare 100 kr. i forhold til normalprisen.

Sammen styrker vi kræftforskningen om 5, 10 og 15 år - jo flere vi er, jo bedre bliver fremtidens resultater.