Gå til sygdomsliste

Fuld af liv - banner
Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Presse og nyheder

Her kan journalister finde oplysninger om alkoholkampagnen, 'Fuld af liv', samt fakta om alkoholrelateret kræft, kontaktoplysninger og billedmateriale.

Journalister er velkomne til at ringe til alkoholkampagnen 'Fuld af liv' for baggrundsviden og udtalelser. Vi henviser også gerne til vores samarbejdspartnere og relevante fageksperter på området.

Pressetelefon, baggrund og information

Kontakt presseansvarlig i Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens alkoholkampagne 'Fuld af liv', Solveig Høgh Larsen på 3525 7590 / 28990134 eller solhl@cancer.dk 

Udtalelser

Kontakt projektchef for Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens alkoholkampagne 'Fuld af liv', Peter Dalum på telefon 3038 1502 / 3525 7570 eller pd@cancer.dk.


Faktabokse og nøgletal

Her kan du se nøgletal og faktabokse om 'Fuld af liv'-kampagnen og om alkoholrelateret kræft.

Rapporter og Forskning

Her kan du læse 'Fuld af liv'-kampagnens rapporter og forskning om unge og alkohol.


Er du skoleelev?

Er du skoleelev og har brug for hjælp eller informationer til en opgave, kan du gå ind på www.cancer.dk/skole. Du kan evt. kontakte skoleordningen på skole@cancer.dk. Du kan også læse mere om alkohol og kræft på www.omalkohol.dk.

 

Folder om Fuld af liv

Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden står bag kampagnen ‘Fuld af liv’, der skal bidrage til at udsætte unges alkoholdebut, reducere alkoholindtaget og skabe en sundere alkoholkultur blandt unge i Danmark.

Hent vores folder her