Gå til sygdomsliste

Topbanner - solkampagnen

Frivillig i Solkampagnen

Kræft i huden er blevet den hyppigste kræftform i Danmark. Som frivillig kan du gøre en uundværlig indsats for at sprede Solkampagnens budskaber om solbeskyttelse og hjælpe med at forebygge, at flere rammes.

Bliv Solkampagnekoordinator

Tilmeld dig en eller flere aktiviteter under Solkampagnen og vær med til at solbeskytte danskerne og forebygge kræft i huden.

Tilmeld dig på www.frivillig.dk

Den lokale soluge 2017

Frivillige tager ud og besøger lokale børnehaver landet rundt for at informere om solbeskyttelse og opfordre institutionerne til at vedtage en solpolitik. Den lokale soluge finder sted i uge 19 (9.-13. maj).

Den lokale solugeSkyggestande og events

Lokalforeningerne i Kræftens Bekæmpelse hjælper med at sprede Solkampagnens budskaber på messer, markeder, dyrskuer, byfester mm.

Læs mere om mulighederne for at lave lokale solaktiviteter her:

Solaktiviteter

Sluk solariet logo

Sluk solariets logo

Den lokale solarieindsats

Vær med til at få de sidste kommuner i landet til at slukke solarierne i offentlige bygninger - og få sat forebyggelse af kræft i huden på dagsordenen i din kommune. Læs mere her:

Den lokale solarieindsats

Materialer
Kræftens Bekæmpelses stiller en række materialer til rådighed for Solkampagnens frivillige. Vi har gratis materialer, materialer du kan låne, samt materialer, der kan bruges til videresalg. Læs mere om vores materialer her:

Materialebestilling

Kontaktinformation

Kontaktinformation og yderligere information om solbeskyttelse og Solkampagnen finder du her:

Mere information

Frivillig i Solkampagnen
 

Få nyt fra Solkampagnen

Få Solkampagnens nyhedsmails med gode ideer og de seneste nyheder om solbeskyttelse. Nyhedsbrevene udsendes ca. 4 gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevene her


Uv-indeks app

Hent Solkampagnens app til din smartphone. Så kan du se det aktuelle uv-indeks for over 1. mio. lokationer i hele verden og få automatiske påmindelser, når dagens uv-indeks i din favoritby bliver 3 eller derover.

Læs mere om uv-indeks appen