Gå til sygdomsliste

Den lokale soluge

Den lokale soluge handler om at give børn i landets børnehaver en mere solsikker hverdag. Derfor inviterer Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne frivillige til at besøge lokale institutioner og opfordre dem til at vedtage en solpolitik. Med Solkampagnens materialer er det også muligt for institutioner selv at afholde et soltema.
Læs mere på www.cancer.dk/solkampagnen/den-lokale-soluge/

Takket være en masse engagerede og dygtige frivillige over hele landet har flere hundrede institutioner sat solbeskyttelse på dagsordenen, og mange tusinde børn har lært at blive ven med solen og lavet et af de populære uv-armbånd. Rigtig mange børnehaver har allerede indført en solpolitik, og vi håber, at de frivilliges indsats i år sikrer, at endnu flere børn i hele landet bliver godt beskyttet i solen. 

Grundet overvældende efterspørgsel ifm. Den lokale soluge har Solkampagnen udviklet materialer til, at institutionen selv kan afholde et soltema. Dermed er institutionerne ikke afhængige af, om der er ledige frivillige til et besøg. Læs mere om hvordan I afholder soltema og bestiller materialer her: www.cancer.dk/solkampagnen/den-lokale-soluge/

Vi glæder os til at se Jer alle sammen til Den lokale soluge.

Læs mere om Den lokale soluge her: www.cancer.dk/solkampagnen/den-lokale-soluge/

Formålet med Den lokale soluge er:

  • At opfordre børnehaven til at indføre en solpolitik
  • At informere institutionens personale om, hvordan de beskytter børnene i solen
  • At fortælle børnene om, hvordan de kan være ven med solen hele livet

Du kan finde meget mere information om Den lokale soluge og melde dig til på www.frivillig.dk

 

Få nyt fra Solkampagnen

Få Solkampagnens nyhedsmails med gode ideer og de seneste nyheder om solbeskyttelse. Nyhedsbrevene udsendes ca. 4 gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevene her


Uv-indeks app

Hent Solkampagnens app til din smartphone. Så kan du se det aktuelle uv-indeks for over 1. mio. lokationer i hele verden og få automatiske påmindelser, når dagens uv-indeks i din favoritby bliver 3 eller derover.

Læs mere om UV-INDEKS appen