Gå til sygdomsliste

Topbanner - solkampagnen

Den lokale soluge

Den lokale soluge handler om at give børn i landets børnehaver en mere solsikker hverdag. Derfor inviterer Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne frivillige til at besøge lokale institutioner og opfordre dem til at vedtage en solpolitik.

Takket være en masse engagerede og dygtige frivillige over hele landet, har flere hundrede institutioner sat solbeskyttelse på dagsordenen og mange tusinde børn har lært at blive ven med solen og lavet et af de populære uv-armbånd. Rigtig mange børnehaver har allerede indført en solpolitik, og vi håber at de frivilliges indsats i år sikrer, at endnu flere børn i hele landet bliver godt beskyttet i solen. Vi glæder os til at se Jer alle sammen igen til den lokale soluge.

Formålet med at besøge den enkelte institution er:

  • At opfordre børnehaven til at indføre en solpolitik
  • At informere institutionens personale om, hvordan de beskytter børnene i solen
  • At fortælle børnene om, hvordan de kan være ven med solen hele livet

Du kan finde meget mere information om Den lokale soluge og melde dig til på www.frivillig.dk

 

Få nyt fra Solkampagnen

Få Solkampagnens nyhedsmails med gode ideer og de seneste nyheder om solbeskyttelse. Nyhedsbrevene udsendes ca. 4 gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevene her


Uv-indeks app

Hent Solkampagnens app til din smartphone. Så kan du se det aktuelle uv-indeks for over 1. mio. lokationer i hele verden og få automatiske påmindelser, når dagens uv-indeks i din favoritby bliver 3 eller derover.

Læs mere om UV-INDEKS appen