Gå til sygdomsliste

Topbanner - solkampagnen

Presse og nyheder

Her kan journalister finde oplysninger om Solkampagnen samt fakta om kræft i huden, kontaktoplysninger og billedmateriale.

Journalister er velkomne til at ringe til Solkampagnen for baggrundsviden og udtalelser. Vi henviser også gerne til vores samarbejdspartnere og relevante fageksperter på området.

Pressetelefon, baggrund og information

Kontakt presseansvarlig i Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne, Christine Lind Behrens på 3525 7736 eller behrens@cancer.dk.

Udtalelser

Kontakt projektchef for Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne, Peter Dalum på telefon 3038 1502 / 3525 7570 eller pd@cancer.dk.

Sommerkampagne 2016

Mindre hud i solen mellem 12 & 15


Journalister kan her hente pressematerialer i forbindelse med Solkampagnens sommerkampagne 2016 - Mindre hud i solen mellem 12 & 15.

Alle billeder skal krediteres: Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne


Vigtige links

Hent pressemeddelelse om kampagnen (pdf)


Kampagnefotos til download

Infographic

Infographic

Solbadning og solskoldninger i Danmark blandt 15-64-årige – sammenlignet med tal for de 15-19-årige.

Hent infographic


Citat Peter Falktoft:

Hvad har det betydet for jer at være med i Solkampagnens arbejde?

"Formidling, underholdning og oplysning i forening er efter min mening den suverænt bedste måde at nå langt ud, så hele projektet har været en fornøjelse og noget som jeg er stolt over at være med til. Jeg hader kræft i så suveræn en grad, at det er svært at sætte ord på. Så jeg håber mit bidrag kan være med til at knække kurven og nedbringe dødelighed af hud -og modermærkekræft."

---

Citat Esben Bjerre:

Blev I klogere på at passe på jeres hud i solen, efter at have været med i kampagnen?

"Meget. Især hvor stor effekt mængden af solcreme har, og at man faktisk kan blive forbrændt, uanset hvor man opholder sig udenfor."


Kampagnefilm - 30 sek. trailerNyhedsarkiv

Her kan du se Solkampagnens pressemeddelelser, nyheder mv.

 

Få nyt fra Solkampagnen

Få Solkampagnens nyhedsmails med gode ideer og de seneste nyheder om solbeskyttelse. Nyhedsbrevene udsendes ca. 4 gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevene her


Uv-indeks app

Hent Solkampagnens app til din smartphone. Så kan du se det aktuelle uv-indeks for over 1. mio. lokationer i hele verden og få automatiske påmindelser, når dagens uv-indeks i din favoritby bliver 3 eller derover.

Læs mere om UV-INDEKS appen