Gå til sygdomsliste

Suppleringskursus - Individuelt rygestop

Dato/tid:
14.09.2022 09:00
Status:
ledige pladser
By:
Aarhus V
Pris:
1.800,- kr. pr. deltager

Kursusbeskrivelse:

I undervisningen vil du blive introduceret til manualen Røgfrit liv Individuelt Rygestop. I løbet af dagen vil der være træning i brugen af materialerne som knytter sig til rygestoprådgivning.

Målgruppe

Kurset er for dig, der allerede har taget et Grundkursus Gruppe, og som nu også ønsker at kunne arbejde med individuelle samtaler. Og for dig, der tidligere har taget et Grundkursus Individuel, og som nu ønsker at blive opgraderet til konceptet Røgfrit Liv.

Du kan ikke være rygestoprådgiver, hvis du indimellem selv ryger. Du skal selv have været helt røg- og nikotinfri i mindst tre måneder, inden du deltager på et kursus.

Varighed

Kurset varer én dag fra 9.00 til 16.00. Der er morgenbrød, frokost og kaffe i løbet af dagen.

Vigtigt

Da kurset er en dags intensiv undervisning, vil du få kursusbeviset ved fuldt fremmøde. Det er altså ikke muligt at være fraværende en del af tiden.

Deltagerpris

kr. 1.800 pr. person + materialer.

Materialer til kurset

Manualen koster kr. 650 inkl. moms / kr. 520 ekskl. moms.

Manualen skal bruges på kurset. Ved tilmelding skal du aktivt tilvælge manualen.

Vælg tilkøb
650,-
Manual til individuelt rygestop er et praktisk arbejdsredskab til professionelle rådgivere, som i én til én samtaler ønsker at hjælpe mennesker, der ryger, igennem et rygestop. Manualen indeholder konkrete forslag til, hvordan et forløb kan opbygges møde for møde, med øvelser, samtaleark og gode råd til rådgiveren om motivation og arbejdet med relationen til borgeren. Manualen er en obligatorisk del af pensum i den tre dages grunduddannelse for rygestoprådgivere ”Individuelt Rygestop”. Manualen er senest revideret i 2018.

Adgangskrav

Deltagelse i Suppleringskursus Individuel forudsætter tidligere deltagelse i Grundkursus Gruppe eller 3-dages Grundkursus Unge.

 

Ecopark

Bautavej 1A
8210 Aarhus V


Tlf.: 35 25 75 26

stopkurser@cancer.dk

Undervisere


Merete Mærsk

Merete Mærsk

Psykolog

35 25 74 32

maersk@cancer.dk


Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte kursussekretæren på 35 25 75 26 eller stopkurser@cancer.dk