Gå til sygdomsliste

Markedsføring af rygestop

På denne side kan du blive klogere på, hvordan du som organisation, kommune eller virksomhed kan markedsføre rygestop-app'en e-kvit og dermed hjælpe flere borgere til at modtage relevant hjælp i rygestoppet.

Markedsføring af rygestop

Markedsføring af rygestop
De fleste, der ryger, ønsker at stoppe. Sandsynligheden for at det lykkes er størst, hvis man modtager professional rådgivning undervejs. Her kan du læse, hvordan du som organisation, kommune eller virksomhed kan markedsføre rygestop-app'en e-kvit, og dermed hjælpe flere borgere til at modtage relevant hjælp i rygestoppet.

Sådan markedsfører du e-kvit
I hele 2022 er e-kvits markedsføringsmateriale frit tilgængeligt til brug på Facebook og hjemmesider. Materialet består af fire små film og to bannere. I kan bruge materialet på egne sider eller købe udbredelse ved at købe annoncering på f.eks. Facebook. Materialet rekvireres ved at skrive en mail til rygestop@cancer.dk.

Lang kampagne film (60 sekunder)

Resultat af jeres markedsføring
Det kan være rart at se, hvad man opnår ved at annoncere. I kan altid selv følge med i udviklingen af nye brugere i lige netop jeres kommune på www.ekvit.dk/statistik.

I 2022 tilbyder vi ydermere alle kommuner at få en detaljeret tilbagemelding på resultatet af jeres kampagne, så I kan se om annonceringen har givet flere brugere i en given periode. Hvis I er interesseret i dette, kan I skrive til rygestop@cancer.dk, hvorefter I vil blive kontaktet.

Om e-kvit
App'en e-kvit er igennem de sidste 10 år blevet danskernes foretrukne hjælpemiddel, når de forsøger at stoppe med at ryge. Mere end 83.000 danskere bruger app'en, som årligt får mellem 20-30.000 nye brugere. Du kan læse mere om e-kvit her:

E-kvit rygestop med mobil eller web

Evaluering af e-kvit
De foreløbige evalueringer af e-kvit viser, at andelen af røgfri brugere ½ år efter rygestoppets start, svarer til det vi ser på de traditionelle rygestopkurser, og udgør ca. 23% af alle brugerne. Hvis du vil læse mere om e-kvits resultater, kan du læse den nyeste rapport her:

Evaluering af e-kvit blandt borgere i København

Dårlige undskyldninger TV (20 sekunder)

Dårlige undskyldninger puslespil (20 sekunder)

Dårlige undskyldninger løb (20 sekunder)


Læs mere om rygestop her:

Rygestop


 

Røgfri bil

Ved at gøre bilen røgfri bliver bilens indeklima bedre, og børn og voksne beskyttes mod røgens skadelige stoffer.

Røgfri bil


Røgfrit hjem

Et røgfrit hjem er med til at sikre et godt indeklima. Vi tilbringer i gennemsnit 16 timer af døgnet i vores eget hjem. Derfor er det vigtigt med ren luft i hjemmet.

Røgfrit hjem