Gå til sygdomsliste

Hvad er forskerTV?

På forskerTV kan du møde nogle af verdens skarpeste forskerhjerner fra danske universiteter og hospitaler, fra Kræftens Bekæmpelses eget Center for Kræftforskning, ja fra hele verden vil vi samle og præsentere ny viden om kræftforskning.

Forsker står i kuldedamp og åbner låg ned til immunceller

På forskerTV kan du både se lange foredrag og korte interviews med nogle af verdens førende kræftforskere. De fortæller om det nyeste indenfor deres område. forskerTV er for dig, der vil vide mere.

Vi vil gerne åbne dørene til forskerverdenen. Nogle vil kalde det nørdet. Vi kalder det fagligt. Hvert videnskabeligt foredrag indledes med et kort populær-interview med forskeren, som præsenterer sin forskning og fortæller om, hvad vi kan bruge den ny viden til.

På forskerTV kan du også komme med på rundtur i forskernes egen verden, i laboratorierne og høre, om forskerne har et bud på, hvordan vi løser kræftens mange gåder nu og i fremtiden. Og selv om nogle af emnerne er komplicerede og man måske ikke kan forstå det hele, så er forskerTV en ny adgang til viden på topniveau direkte fra forskerne.

forskerTV er et tilbud til jer, der gerne vil vide mere. Til jer, der foretrækker at se og høre, hvad eksperterne selv siger i stedet for bare at læse om det. Eller til dig, der arbejder som læge, sygeplejerske, behandler eller selv er forsker og som gerne vil følge med.