Gå til sygdomsliste

Bøger, musik og film om kræft

På disse sider finder du et udpluk af bøger, der alle er personlige beretninger om selv at have kræft eller at være tæt på én, der har kræft.

De bøger, du finder på siderne, er ikke anmeldt af Kræftens Bekæmpelse. Udtalelserne om dem er hentet fra bøgernes forlag.

De omtalte bøger er alle personlige beretninger. De har ikke gennemgået en systematisk faglig vurdering, og Kræftens Bekæmpelse fralægger sig derfor ethvert ansvar i forhold til indhold og ytringer i bøgerne. 

Kvinde sidder i sofa og læser en bog

Her er inspiration til dig, der gerne vil læse om andres erfaringer med kræft, både som patient eller pårørende.


Bøger henvendt til kræftpatienter

På disse sider præsenteres et udsnit af, hvad der findes af bøger om at have kræft. Du finder forslag til bøger om, når kræften rammer, om brystkræft, om at være ung og kræftsyg, om alternativ behandling og om den sidste tid.

Bøger for patienter


Bøger henvendt til pårørende

På disse sider kan du finde inspiration til bøger, der handler om andres erfaringer med at være pårørende til en med kræft. Du finder forslag til bøger om at være pårørende til en kræftpatient, om at have et barn med kræft og om at miste en elsket til kræften.

Bøger for pårørende


Bøger henvendt til børn

Her finder du forslag til bøger om kræft, som børn kan læse eller få læst højt. Du kan både finde forslag til børnebøger, der handler om kræft og om sorg.

Bøger til børn


 

Opret en profil på cancerforum og mød andre patienter og pårørende, som du kan dele tanker og erfaringer med.


Rådgivning

To kvinder taler sammen i rådgivning

Ring til Kræftlinjen, skriv til Brevkassen eller find den nærmeste kræftrådgivning.

Vores rådgivningstilbud