Gå til sygdomsliste

Bøger for pårørende

På disse sider præsenteres et udsnit af, hvad der findes af bøger om at være pårørende til en med kræft. Bogsiderne er ment som inspiration til dig, der gerne vil læse om andres erfaringer med at være pårørende til en kræftpatient. Du kan finde forslag til bøger om at være pårørende til en kræftpatient, om at have et barn med kræft og om at miste en elsket til kræften.

De bøger, du finder på siderne, er ikke anmeldt af Kræftens Bekæmpelse. Udtalelserne om dem er hentet fra bøgernes forlag. De omtalte bøger er alle personlige beretninger. De har ikke gennemgået en systematisk faglig vurdering, og Kræftens Bekæmpelse fralægger sig derfor ethvert ansvar i forhold til indhold og ytringer i bøgerne.

Bøger om at være pårørende til en kræftpatient 

At være pårørende til én med kræft, kan på mange måder være ligeså hårdt, som at være den, der er syg. Her finder du forskellige forslag til bøger, der handler om andres erfaringer med at være pårørende til en kræftsyg. 

Pårørende til en kræftpatient


Bøger om at miste

Her kan du finde bøger, der handler om dét at miste en nærtstående til kræft. Du kan bl.a. læse om andres sorg, følelser og frustrationer i forbindelse med at miste, men også erfaringer om at bearbejde sorgen og at leve videre med den.

Om at miste 


 

Opret en profil på cancerforum og mød andre patienter og pårørende, som du kan dele tanker og erfaringer med.


Rådgivning

To kvinder taler sammen i rådgivning

Ring til Kræftlinjen, skriv til Brevkassen eller find den nærmeste kræftrådgivning.

Vores rådgivningstilbud