Gå til sygdomsliste

Bøger for patienter med kræft

Siderne her viser et udsnit af, hvad der findes af bøger om at have kræft. De er tænkt som inspiration til dig, der gerne vil læse om andres erfaringer. Du finder forslag til bøger, om når kræften rammer, om brystkræft, om at være ung og kræftsyg, om alternativ behandling og om den sidste tid.

De bøger, du finder på siderne, er ikke anmeldt af Kræftens Bekæmpelse. Udtalelserne om dem er hentet fra bøgernes forlag. De omtalte bøger er alle personlige beretninger. De har ikke gennemgået en systematisk faglig vurdering, og Kræftens Bekæmpelse fralægger sig derfor ethvert ansvar i forhold til indhold og ytringer i bøgerne. 


Når kræften rammer

Læs om andres oplevelser og erfaringer med dét at få kræft, hvilke tanker og overvejelser, der opstår, og hvordan de har tacklet de svære situationer, der følger med et kræftforløb. 

Bøger om når kræften rammer


At være ung og kræftsyg

Her kan du finde bøger, der handler patienter, som har fået kræft i en tidlig alder. Du kan finde eksempler på unge mennesker i forskellige aldres fortællinger om deres sygdomsforløb. 

Bøger om at være ung og kræftsyg


Kræft og alternativ behandling

For nogle kræftsyge kan det være brugbart at få viden om forskellige muligheder for alternativ behandling. Find bøger her som inspiration til alternative værktøjer til at komme igennem sit kræftforløb.   

Bøger om alternativ behandling for kræft


Den sidste tid

Her kan du finde forslag til bøger, der handler om den sidste tid - både omkring de tanker og svære spørgsmål, den syge eller de pårørende står overfor samt inspiration til, hvordan man finder håb og mening i den svære tid. 

Bøger om den sidste tid 


 

Opret en profil på cancerforum og mød andre patienter og pårørende, som du kan dele tanker og erfaringer med.


Rådgivning

To kvinder taler sammen i rådgivning

Ring til Kræftlinjen, skriv til Brevkassen eller find den nærmeste kræftrådgivning.

Vores rådgivningstilbud