Gå til sygdomsliste

Mød andre online - Cancerforum.dk

Cancerforum er et online forum for kræftpatienter og pårørende, som har lyst til at dele erfaringer og viden med andre i samme situation.

Du kan stille spørgsmål om livet med kræft og dele ud af dine egne erfaringer eller bare følge med i de mange samtaler, som allerede findes herinde.

www.cancerforum.dk

På Cancerforum kan du deltage i debatterne - eller i første omgang bare læse med.

Find en gruppe, der er relevant for dig

På Cancerforum er der mere end 60 forskellige grupper, hvor patienter, pårørende og efterladte udveksler råd og erfaringer om blandt andet forskellige kræftsygdomme, behandlingsformer, patientrettigheder, kost, motion, seksualitet og meget mere. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at finde en gruppe, som handler om lige netop det emne, som er relevant for dig.

Du kan vælge at være anonym

Samtalerne på Cancerforum foregår i et lukket og sikkert miljø, og du kan være helt anonym herinde. For at kunne være med i samtalerne på Cancerforum skal du derfor oprette en profil. Det kan vi også hjælpe dig med at gøre.

Cancerforums redaktion ledes af redaktør Simon Beck-Jensen. Du kan kontakte redaktionen, hvis du har tekniske problemer eller har andre spørgsmål.

Simon Beck-Jensen
Tlf.: 35 25 72 39

Du kan også kontakte os på mail: cancerforum@cancer.dk

 

Opret en profil på cancerforum og mød andre patienter og pårørende, som du kan dele tanker og erfaringer med.


Rådgivning

To kvinder taler sammen i rådgivning

Ring til Kræftlinjen, skriv til Brevkassen eller find den nærmeste kræftrådgivning.

Vores rådgivningstilbud