Gå til sygdomsliste

Apps til kræftpatienter og pårørende

Kræftens Bekæmpelse har udviklet appen Sammenholdet, der gør det nemmere at koordinere hjælp, når du eller en du kender har kræft. Du kan hente appen gratis i App Store og Google Play butik. Vores anden app til kræftpatienter ´- 'Liv med kræft' - er lukket.

App til kræftpatienter og pårørende

Hent appen Sammenholdet. Her kan du:

  • Oprette et netværk af hjælpere, hvor I kan koordinere hjælp og støtte under sygdomsforløbet
  • Administrere et netværk på vegne af en kræftramt
  • Invitere din familie, venner og bekendte ind i netværket
  • Skrive beskeder til alle i netværket eller til de nærmeste pårørende
  • Bede om hjælp til bestemte opgaver, f.eks.transport, madlavning og børnepasning
  • Kommunikere i et sikkert og lukket netværk

Læs mere om appen og hvordan du bruger den:

Sammenholdet

Hent appen gratis i App Store eller Google Play:

App Store

Google Play


Liv med Kræft-appen er lukket 

Vi har desværre været nødt til at lukke Liv med kræft-appen permanent , da appen krævede en omfattende fornyelse af den grundlæggende kode for at leve op til nuværende standarder. Vi beklager den ulejlighed, det giver vores brugere af appen. 

Du kan få de data, du har tastet ind i appen

Hvis du har brugt Liv med kræft-appen og gemt f.eks. noter, selvmåling, aftaler eller lign på den, kan du få tilsendt et udtræk med dine data, så de ikke går tabt. Det kræver dog, at du har ’Sikkerhedskopi’ slået til. Det kan du se under ’Min profil’ i appens menu. Hvis du har valgt at få gemt en sikkerhedskopi af dine data, er der et blåt ’rettetegn’ i den runde cirkel.

Data ligner ikke appen

Du kan få dine data i en såkaldt 'csv-fil', som er en fil, der kan åbnes i et regneark. I regnearket kan du lave forskellige visninger af de data, du har indtastet. Det kan ikke lade sig gøre at vise dine data på den samme måde, som den vises i appen, ligesom eventuelle billeder, videoer og lydklip fortsat ligger på din telefon og ikke i appen. 

Skriv til os

Du kan skrive til app@cancer.dk, hvis du gerne vil have et udtræk med dine data. I mailen skal du skrive den mailadresse, du har profilen på, og også gerne dit navn. 

Læs også

Gode råd om kost, fysisk aktivitet, alternativ behandling og bivirkninger:

Hvad kan du selv gøre