Gå til sygdomsliste

Forsøgets titel: CREBB Biomarkører

Tilbage til søgeresultat

Kræftsygdom Endetarmskræft, Tyktarmskræft
Tilbagefald, Stadie 4 (stadiet beskriver, hvor fremskreden sygdommen er)
Forklaring Hvis du har tyktarms- eller endetarmskræft med spredning, og skal starte behandling med kemoterapi og bevacizumab kan du deltage i denne undersøgelse. Man analyserer forskellige stoffer i blod og væv for at se, om de i fremtiden kan forudsige, hvordan kræften udvikler sig. For at deltage skal du have taget ekstra blodprøver.
Forsøgsmetode Du vil undervejs i dit behandlingsforløb få taget ekstra blodprøver. Fra prøverne vil proteiner og blodceller blive isoleret og sammenholdt overfor informationer fra din journal og fra kontrolscanninger.

Sådan foregår behandlingen Der er ingen forsøgsbehandling tilknyttet forsøget. Inkluderede patienter følges med blodprøver gennem behandlingsforløbet.

Bivirkninger ved behandlingen Det skal understreges at de omtalte bivirkninger er mulige bivirkninger. Man får altså ikke nødvendigvis dem alle, og de fleste af dem kan lægerne forebygge og lindre.

De fleste bivirkninger er midlertidige og holder op i løbet af nogle uger eller måneder efter behandlingen. Inden forsøgsbehandlingen taler lægerne med dig om de mulige bivirkninger.
Her kan du få behandlingen
 • Aalborg Universitetshospital
Hvis du er interesseret i behandlingen, så tal med lægen på dit sygehus. Lægen kan undersøge, om behandlingen kan være en mulighed for dig.
Forsøgets id-numre
 • Protokolnr.: EudraCT nr: 2006-004130-32, Clinicaltrials.gov NCT 00407186, Århus KFE nr: 1005.
 • Denne side er sidst opdateret: 31-08-2012

  Lægefaglig beskrivelse af forsøget

  Læs en beskrivelse af forsøget, skrevet til læger og andre fagpersoner i sundhedsvæsnet. Teksten er skrevet af vores tidligere samarbejdspartner Sammenslutningen af Kræftafdelinger (SKA) eller Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC):

  Resume for fagpersoner

   

  Tilbage til søgeresultat