Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
En klassiker i det danske dessertkøkken, som stadig gør både små og store glade. Ymerfromage med hindbærsauce på toppen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Varm sukker, vaniljekorn og -stang op med 1 dl fløde, til sukkeret er smeltet.
Læg husblassen i 1 liter koldt vand i 10 minutter, til den er helt blød. Klem husblassen fri for vand, og rør den i den varme fløde, til den er helt opløst.
Lad flødeblandingen stå, til den har stuetemperatur, og husblassen har gjort fløden tyktflydende.
Vend ymer i flødeblandingen, lidt ad gangen.
Pisk de resterende 2 dl fløde til skum, og vend den i ymerblandingen.
Hæld fromagen i forme eller portionskopper, og sæt den på køl i ca. 5 timer.
Kog alle ingredienser til hindbærsaucen ved svag varme i 10 minutter. Lad det køle ned, og blend, til saucen er helt glat. Passér den blendede lage gennem en fin sigte, så alle de små frø bliver siet fra.
Fordel hindbærsaucen over vaniljefromagen, og servér.
1 vaniljestang
50 g sukker
3 dl piskefløde
4 blade husblas (gelatine)
½ l ymer
300 g frosne hindbær
100 g sukker
1 spsk vand
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17