Gå til sygdomsliste

Mindfulness 8 ugers kursus for kræftpatienter og pårørende

Dato/tid:
1. oktober 2020 10:00 - 12:30

Mindfulness betyder at være opmærksomt nærværende i det nuværende øjeblik uden at dømme. Det er noget, som kan trænes gennem regelmæssig nærværs træning. Det mentale helbred kan trænes og styrkes, hvilket giver et mere afbalanceret liv med større livsglæde og overskud.

Kurset foregår i et sammenhængende gruppeforløb, der strækker sig over en introdag + 8 torsdage (varighed 2,5 time) og en stilhedsdag mellem 6. og 7. gang. På kurset vil der være lidt teori, og vi vil arbejde med forskellige guidede meditationsøvelser, hvor vi sidder, ligger eller går. Derudover vil vi lave blid hatha yoga.

Gruppen er for kræftramte eller pårørende. Man behøver ikke at have forudgående kendskab til mindfulness, meditation eller yoga.

Underviser: Vinni Andersen.

Ved tilmelding af dette tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202663 eller e-mail herning@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger: https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/

 

 

Adresse:
Kræftrådgivningen i Herning
Nørgaards Alle 10
7400 Herning

Kræftrådgivningen i Herning

Nørgaards Alle 10
7400 Herning


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning uden for den almindelige åbningstid

Tlf. 70 20 26 63

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Kræftrådgivningen i Herning

70 20 26 63

herning@cancer.dk