Gå til sygdomsliste

Netværksgruppe for hjernetumorpatienter, pårørende og efterladte

Dato/tid:
12. november 2019 17:00 - 19:00

I Region Midtjylland har vi flere mulige tilbud for dig som patient eller pårørende og tilpasser løbende efter ønsker og behov. Du må gerne deltage i flere grupper; det er der flere medlemmer, som gør. For alle grupper gælder den grundregel, at deltagerne i fællesskab definerer mødernes indhold og form. På bedst mulig vis forsøger vi at holde os opdateret på alt nyt, deler erfaringer, opbygger faglige og sociale netværk, søsætter projekter, som kan komme os alle til gode og allervigtigst: er der for hinanden, hvis og når der er behov.

Netværksgruppe for patienter og pårørende
Vi har en åben netværksgruppe for både ramte og pårørende. Denne gruppe udspringer af vores første initiativ i regionen og er derfor også den gruppe, som har flest deltagere. Her er der plads til alle typer af patienter og pårørende, og vi oplever derfor i denne gruppe en bred vifte af erfaringer, sygdomsforløb, hjerneskader og sindstilstande. Vi har fokus på positiv realistisk tænkning, og der skal være plads til både sorg og glæde. Vi tager løbende nye medlemmer ind i gruppen, så der er også plads til dig.

Netværksgruppe for efterladte
I januar 2015 var der et behov for opstart af en gruppe for efterladte til hjernetumorpatienter. Flere af de efterladte har tidligere deltaget i basisgruppen, men gruppen tager også nye medlemmer ind. Denne gruppe afholder møder i samme tidsrum som basisgruppen, da der er et ønske om dialoger grupperne imellem efter behov.

Bor du i Aarhus eller omegn, kommer en af os gerne forbi dig hjemme eller svarer på spørgsmål via mail eller telefon. Har du brug for yderligere information eller er interesseret i at deltage i en eller flere grupper, er du velkommen til at kontakte os på 40 35 95 22 eller hjernetumor.midtjylland@gmail.com

Adresse:
Kræftrådgivningen i Aarhus
Hejmdal - Kræftpatienternes hus
Peter Sabroes Gade 1
8000 Aarhus C

Kræftrådgivningen i Aarhus

Hejmdal - Kræftpatienternes hus
Peter Sabroes Gade 1
8000 Aarhus C


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning udenfor den almindelige åbningstid.

Tlf.: 70 20 26 89

 

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.

 

 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Trine Salbøg Kristensen

40 35 95 22

hjernetumor.midtjylland@gmail.com

Se aktiviteterne på din smartphone

Download vores 'Liv med kræft' app. Eller sms KBAPP til 1217