Gå til sygdomsliste

Oplæg og samtaleaftener for efterlevende - Sorg gør ondt!

Dato/tid:
25. november 2020 19:00 - 21:00

Vi har opfordret Sygeplejerske Leila Rasmussen til at komme denne aften og fortælle sin personlige beretning om sin mands kræftsygdom og død. Leila har specielt fokus på sorgbearbejdelsen og stiller spørgsmålstegn ved følgende:

- Kan man forberede sig på at miste sin kære?
- Hvad betyder minderne i livet efter døden?
- Hvilke ting har været betydningsfulde for min sorgbearbejdelse?

Samtaleaftenerne for efterlevende giver mulighed for at mødes og tale med andre mennesker, der også har oplevet et personligt tab. Når tanker deles med andre, viser det sig ofte, at man ikke er helt alene, og nye perspektiver kan dukke op.

Til at igangsætte samtalerne har vi inviteret forskellige oplægsholdere, som på den ene eller anden måde har erfaringer med, hvad mennesker i sorg ofte er optaget af.

Oplægsholderne har omkring 45 minutter til at fremlægge deres oplæg, hvorefter det er tid til kaffe og en snak med de andre, hvis man har lyst til det. 

Samtaleaftenerne ledes af 2 frivillige rådgivere, der er tilknyttet Lokalrådgivningerne i Nykøbing Falster og på Lolland samt Kræftrådgivningen i Næstved, - sygeplejerske Lene Jespersen og sygeplejerske Ann Feilberg. 

Det er gratis at deltage, og man er velkommen til at deltage én eller flere aftener, som man synes. Tilmelding nødvendig til Lene Jespersen tlf.: 25 38 90 43 el. lene@36hybenvej.dk

Adresse:
Guldborgsund Frivilligcenter
Banegårdspladsen 1A
4800 Nykøbing F

Guldborgsund Frivilligcenter

Guldborgsund Frivilligcenter
Banegårdspladsen 1A
4800 Nykøbing F


Åbningstider

Tirsdage kl. 9.00-15.00


For tidsbestilling kontakt:

Telefon: 70 20 26 46
Mail: naestved@cancer.dk   


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Lene Jespersen

25389043

lene@36hybenvej.dk