Gå til sygdomsliste

Sociale aktiviteter

Ved tilmelding til vores aktiviteter giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Der kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202655 eller e-mail herlev@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt.


Korgruppe 

Vidste du, at det er sundt at synge? Kroppens iltindtag øges, musklerne stimuleres, og endorfiner og dopaminer frigøres, hvilket giver velvære, energi og reducerer stress. Sang styrker immunforsvaret og sænke blodtrykket. Vi synger et bredt udvalg af ældre og nyere sange og viser. Koret er åbent for alle, der er berørt af kræft - nye og gamle patienter, pårørende og efterladte. Tilmelding via mail herlev@cancer.dk eller kalenderen.

Tidspunkt:
Onsdage i lige uger kl. 16-17.30.

Mødested: 
Kræftrådgivningen i Herlev, Borgmester Ib Juuls vej 2, 2730 Herlev (lige foran Herlev Hospital)

Underviser: Mikkel Mikkelsen, som har arbejdet som korleder, pianist og komponist.


Socialt netværk - glæder, oplevelser, samvær

Kræftrådgivningen i Herlev har sammen med frivillige lavet et netværk for mennesker berørt af kræft. Mennesker, der er interesserede i gode oplevelser og socialt samvær. Det kan være arrangementer som teaterture, biografture, museumsbesøg, foredrag, kunstudstillinger, byvandringer og måske en hyggelig søndagsfrokost. Der er egen betaling til aktiviteterne.

Tilmelding skal ske via mail herlev@cancer.dk eller kalenderen.
Ved tilmelding vil du efterfølgende blive kontaktet af den frivillige arrangør, som vil informere mere om mødetid, sted osv.

Foreløbigt program for forår 2020:
29, januar - Nationalmuseet
26. februar - Statens museum for kunst
25. marts - Søfartsmuseet Helsingør
24. april
27. maj - Nivågaard
24. juni


Navigator - støtte i dit kræftforløb

Hvis du har brug for opbakning og støtte igennem dit kræftforløb, er det måske noget for dig at få hjælp fra en navigator. En navigator er en frivillig, der er særligt udvalgt af Kræftens Bekæmpelse til at hjælpe kræftpatienter godt igennem deres sygdomsforløb. Navigatoren hjælper kræftpatienter, der af forskellige grunde har særligt brug for støtte igennem kræftforløbet. Det kan f.eks. være, hvis du ikke har nære pårørende, som kan støtte dig, og du har svært ved at overskue de mange aftaler, undersøgelser og behandlinger i dit forløb. Tilbuddet er fortrinsvist for dig, som er ufaglært, har en kort uddannelse eller er uden for arbejdsmarkedet eller i arbejde på særlige vilkår, f.eks. fleksjob.

Du og din navigator finder sammen ud af, hvad du har mest brug for støtte til. En navigator kan f.eks. hjælpe med at skabe overblik og holde styr på aftaler, tage med til vigtige samtaler, være vejviser til rådgivning og støtte og bakke dig op.

Hvis du synes en frivillig navigator lyder som noget for dig, kan du enten selv eller i samarbejde med din læge/sygeplejerske / kommune kontakte koordinator Gitte Serup på tlf 30651039 eller via mail gittes@cancer.dk

Hvis Kræftens Bekæmpelse ikke har en navigator til dig, bliver du informeret om andre muligheder.  

 

På cancerforum.dk kan du anonymt og sikkert skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk


Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter