Gå til sygdomsliste

Sociale aktiviteter

Ved tilmelding til vores aktiviteter giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Der kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202655 eller e-mail herlev@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt.


Suppe torsdage - drop-in

Hver anden torsdag i lige uger inviterer vi alle indenfor i Kræftrådgivningen Herlev. Opstart d. 9. september 2021. Kl. 12.00 – 13.00 serverer vi gratis suppe. Der er ingen tilmelding, så du møder bare op.  

Du kan benytte lejligheden til at se huset, bare nyde maden og slappe af eller tale med nogle af de andre brugere af huset. Suppe torsdage er også en mulighed for dig, der gerne vil vedligeholde kontakten til en gruppe, som du tidligere har været en del af. Når en aktivitet er afsluttet ønsker mange at fortsætte kontakten til de andre deltagere. Dette kan selvfølgelig arrangeres i privat regi, men det kan også være rart at kunne mødes i rådgivningen. Det kan nu lade sig gøre hver anden torsdag, hvor I kan få jeres eget grupperum.

Deltager du allerede i en af husets aktiviteter, så er du og dine meddeltagere selvfølgelig også velkomne til at mødes over en portion suppe.

Grupperummene er ledige disse torsdage kl. 12.00 – 14.00. Skriv gerne til os, hvis I vil være sikre på, at der er et ledigt rum til jer.


Familieweekender - et gratis tilbud til kræftramte børnefamilier

Kræftens Bekæmpelse kan, takket være en donation, tilbyde familier, hvor en forælder er ramt af kræft, et gratis weekendophold.

Formålet er dels at få nogle sjove oplevelser, dels at møde ligestillede og udveksle erfaringer. 

Målgruppen er familier, hvor en af forældrene er ramt af kræft og er i behandling, eller har været i behandling inden for det seneste år, og hvor børnene er mellem 7 og 18 år.

Deltagelse i Familieweekend, indebærer en telefonisk forsamtale med ansvarlig rådgiver inden opstart. Se yderligere info her.

I kan blive skrevet på en interesseliste via mail herlev@cancer.dk, hvorefter I vil blive kontaktet med henblik på en forsamtale.Socialt netværk - glæder, oplevelser, samvær

Kræftrådgivningen i Herlev har sammen med frivillige lavet et netværk for mennesker berørt af kræft. Mennesker, der er interesserede i gode oplevelser og socialt samvær. Det kan være arrangementer som, gåture, teaterture, biografture, museumsbesøg, foredrag, kunstudstillinger, byvandringer og måske en hyggelig søndagsfrokost. Der er egen betaling til aktiviteterne.

Tilmelding skal ske via mail herlev@cancer.dk eller kalenderen.
Ved tilmelding vil du efterfølgende blive kontaktet af den frivillige arrangør, som vil informere mere om mødetid, sted osv.

Forventet opstart efterår 2021

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter