Gå til sygdomsliste

Tilbud til kvinder

Ved tilmelding til vores aktiviteter giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Der kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202655 eller e-mail herlev@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt.

KIU Netværksgruppe - for medlemmer af KIU

Netværksgruppen er for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. Netværksgruppen blev dannet i marts 2015, og den skal være til støtte og hjælp, glæde og gavn for deltagerne. Den har til formål at arrangere erfaringsudvekslingsmøder, foredrag, ture eller andet.

Forårsprogram for KIUs netværksgruppe i Herlev i 2022:

Den 25-01-2022 kommer Camilla Lindhardt fra Kræftrådgivningen i Herlev til vores netværksgruppe og holder oplæg om senfølger. Der vil være mulighed for spørgsmål.

Den 15-03-2022 vil der være et fællesmøde sammen med de andre patientforeninger med emnet: Fællesbeslutningstagning. Hvad er det, som vi patienter kan være med til at bestemme i vores behandlingsforløb?

Den 09-06-2022 skal vi på en udflugt. Det kan være, at vi skal på besøg i Folketinget eller en sejltur på Lyngby Sø med madkurv. Der vil komme mere information senere.

Møderne holdes hos Kræftrådgivningen i Herlev på Borgmester Ib Juuls vej 2, 2730 Herlev (lige foran Herlev Hospital) kl. 18.30-21.30.

Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendig senest kl. 12 dagen før mødet finder sted. Tilmeld via e-mail til herlev@cancer.dk eller her via kalenderen.

 

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter