Gå til sygdomsliste

Tilbud til kvinder

Ved tilmelding til vores aktiviteter giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Der kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202655 eller e-mail herlev@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt.

KIU Netværksgruppe - for medlemmer af KIU

Netværksgruppen er for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. Netværksgruppen blev dannet i marts 2015, og den skal være til støtte og hjælp, glæde og gavn for deltagerne. Den har til formål at arrangere erfaringsudvekslingsmøder, foredrag, ture eller andet.

Program for efteråret 2021 for KIUs netværksgruppe i Herlev:

Mandag den 23. august mødes vi i Kræftrådgivningens lokaler på Borgmester Ib Juuls Vej 2, 2730 Herlev til en aften med samvær og samtale. Vi skal hygge os med lidt godt at spise. Vi mødes kl.18:30 til kl. 21:30. Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendigt senest den 20. august.

Mandag den 4. oktober kommer Peter Genter fra Kræftrådgivningen og holder et oplæg om "Sov godt". Mange af os har problemer med at sove godt om natten. Her kan vi forhåbentlig få nogle redskaber til en bedre søvn. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
Mødet starter kl. 18:30 og vi slutter kl. 21:30. Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendigt senest den 1. oktober.

Torsdag den 25. november får du mulighed for at høre om, hvad det er vores formand arbejder med. Birthe Lemley kommer i vores netværksgruppe og fortæller om sit arbejde for foreningen. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til Birthe. Mødet er fra kl. 18:30 til kl. 21:30. Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendigt senest den 22. november.

Møderne holdes hos Kræftrådgivningen Herlev på Borgmester Ib Juuls vej 2, 2730 Herlev (lige foran Herlev Hospital) fra kl. 18.30-21.30.

Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendig senest 3 dage før mødet finder sted. Tilmeld via e-mail til herlev@cancer.dk eller her via kalenderen.

 

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter