Gå til sygdomsliste

Tilbud til mænd

Ved tilmelding til vores aktiviteter giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Der kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 70202655 eller e-mail herlev@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt.

Netværksaften for mænd - almindelige mænd i ualmindelige situationer

Netværksaftenerne har muligvis kræft som fællesnævner, men omdrejningspunktet er almindelige mænd der har lyst til socialt kammeratskab med andre mænd. Gruppen mødes en aften om måneden, og består af mænd der har eller har haft kræft eller er pårørende til en med kræft.

Rammen for netværksaftenen er madlavning, fællesspisning og aktiviteter i form af f.eks. oplæg. Aftenernes indhold tilrettelægges grundlæggende af deltagerne selv, så indholdet til enhver tid er så relevant for så mange som muligt.

Tilmelding via mail herlev@cancer.dk eller kalenderen.

Datoer:
26. august 2020
30. september 2020
28. oktober 2020
25. november 2020
16. december 2020

Mødetid:  kl. 17-20

Mødested:
Kræftrådgivningen i Herlev
Borgmester Ib Juuls vej 2
2730 Herlev (lige foran Herlev Hospital)

Cykelhold for mænd

For kræftramte og pårørende. Få god motion, som giver dig en bedre fysisk form og mentalt velvære. Derudover får du mange dejlige naturoplevelser i de grønne nærområder ved sø og skov, socialt samvær med andre mænd, som har eller har haft kræft eller er pårørende til en med kræft. Vi kører bl.a. ved Lyngby Sø og Bagsværd Sø, langs Mølleåen og i Dyrehaven. Turene er på under 10 km en gang om ugen med drikkepause undervejs. 

I vinterhalvåret træner vi indendørs i Kræftrådgivningen træningslokale.

Dato:
Holdet mødes hver torsdag kl. 11.00-13.00 fra d. 29. oktober 2020.

Tilmelding er nødvendig via mail herlev@cancer.dk eller kalenderen.

Mødested i vinterperioden november-april
Kræftrådgivningen Herlev

Vi opfordrer til at møde op omklædt grundet Corona-situationen.

Det forventes at man melder afbud, hvis man er forhindret i at deltage.

Havkajak for mænd - foregår ved Charlottenlund Fort

Vil du gerne ro havkajak på et mandehold sammen med andre mænd, der har eller har haft kræft? Vi giver dig mulighed for at motionere, bruge kroppen, komme ud i naturen og være sammen med andre kræftramte. Der er også mulighed for at dele tanker og erfaringer med ligestillede mænd. At motionerer styrker ikke blot én fysisk, men mentalt får man det også bedre. Holdet mødes hver onsdag fra kl. 9-12. Sensommer hold fra d. 26. august til 7. oktober 2020. Vi håber at kunne gennemføre Kajak til efteråret, men pga Coronasituationen, ved vi det ikke med sikkerhed endnu, vi opdatere løbende her.
Tilmelding via mail herlev@cancer.dk eller kalenderen.

FULDT BOOKET SÆSON 2020

Har du brug for en mentor?

Vi tilbyder en mentorordning hvor en mand der har, eller har haft en kræftsygdom og deler sin erfaring og viden med dig. En livline i en svær og forvirrende tid samt en sparringspartner og ligestillet man kan støttes af. Yderligere information på tlf: 70 20 26 55 eller via mail herlev@cancer.dk

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter