Gå til sygdomsliste

Rådgivningen

Den åbne rådgivning

I Kræftrådgivningen i Lyngby har mennesker med kræft og deres pårørende mulighed for, at få en gratis samtale med en rådgiver med henblik på støtte og vejledning. Når et menneske rammes af kræft, kan det være hjælpsomt at få mulighed for at sætte ord på de tanker og følelser det vækker, både hos den, der får kræft, og de pårørende.

I den åbne rådgivning kan du komme forbi og få rådgivning uden forudbestilt tid. Du kan også ringe på 70 20 26 55 og booke en tid. Du er velkommen alene eller sammen med en partner eller anden, der står dig nær. Der er også tilbud om familiesamtaler.

Vores åbningstider er:
Mandag til torsdag 10-16
Fredag 10-13

Familierådgivning

Familierådgivning er et rådgivningstilbud, som har et særligt fokus på at yde rådgivning til familier med hjemmeboende børn, hvor en forælder har kræft. Udgangspunktet er, at hele familien inviteres til rådgivningssamtale, fordi sygdommen påvirker alle familiens medlemmer. Første samtale vil være alene med forældrene uden børn.

Kræft og arbejde, første mandag i hver måned fra februar kl. 15-17.

Du får mulighed for at møde andre, der har kræft, og som oplever usikkerhed omkring en række spørgsmål i forbindelse med kræftsygdommens indflydelse på arbejdslivet. Rådgivningens socialrådgiver vil besvare spørgsmål om, hvad lovgivningen rummer af muligheder og krav. Det er vigtigt at komme kl. 15.00. Yderligere information på telefon 70 20 26 55, via mail lyngby@cancer.dk eller i folderen nedenfor.

Du er velkommen også til at få individuel vejledning, ved at bestille en samtale hos en af vores socialrådgivere i stedet for.

 

Kræft og arbejde folder

 

På cancerforum.dk kan du anonymt og sikkert skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk


Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter