Gå til sygdomsliste

Tilbud til kvinder med kræft

Brystkræftgruppen

Brystkræftgruppen i Lyngby består af frivillige vejledere, der alle har været gennem et brystkræftforløb. Deres forløb har været meget forskellige, og du vil derfor næsten altid have mulighed for at tale med en kvinde, der har været gennem et forløb, der minder om dit. Kræftrådgivningen vil formidle kontakten, hvis du har brug for en vejleder. Yderligere information kan ses i folderen nedenfor. Ellers ring på telefon 70 20 26 55 eller skriv til lyngby@cancer.dk

Brystkræftgruppen Lyngby folder

Wellness for kvinder i kemoterapi

Et arrangement kun for kvinder som er i gang med kemoterapi, er brystopereret eller snart skal i behandling. Der bliver et kort oplæg af arrangørerne og herefter bliver der mulighed for at se, mærke og prøve de forskellige produkter, som man kan bruge under og efter kræftbehandling, fx parykker/hovedbeklædning, proteser, lingeri og badetøj. En uddannet kosmetolog & sygeplejerske demonstrerer, hvordan man kan lægge en flot makeup. Undervejs er der åben café og vi byder på lidt sundt og lækkert at spise og drikke. Du får mulighed for at tale med andre kræftramte kvinder og blive inspireret af specialisterne. Arrangementet afholdes i Kræftrådgivningen, Nørgaardsvej 10, 2800 Lyngby. Tilmelding og info om datoer via mail til lyngby@cancer.dk eller til Kræftrådgivningen på telefon 70 20 26 55.

Møde i Netværksgruppen (under KIU)

Netværksgruppen er for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. Netværksgruppen blev dannet i marts 2015, og den skal være til støtte og hjælp, glæde og gavn for deltagerne. Den har til formål at arrangere erfaringsudvekslingsmøder, foredrag, ture eller andet.

D. 5. december 2017 kl. 18.30 - 21.30. Cafemøde med samvær, samtale og hygge.
D. 5. februar 2018 kl. 18.30 - 21.30 Denne aften er en aften med og for vores pårørende. Vi aftaler aftenens program på mødet d. 5. december.
D. 9. april 2018 kl. 18.30 - 21.30 Denne aften kommer Per Guldberg, gruppeleder i K.B.'s forskningsafdeling. Vi skal høre om de nyeste forskningsresultater især indenfor vores kræftformer.

For flere informationer samt tilmelding kontakt Kræftrådgivningen i Lyngby på tlf. 70 20 26 55. 

 
Cancerforum.dk

Cancerforum.dk er et socialt forum på nettet, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte. Her kan du stille spørgsmål, dele følelser og tanker samt få førstehåndserfaringer fra andre der også har kræft inde på livet.

Tegnsprogstolket film om rådgivningstilbud

Filmen fortæller om Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud. Filmen er henvendt til døve, og er tegnsprogstolket.


Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter