Gå til sygdomsliste

Tilbud til kvinder med kræft

Brystkræftgruppen

Brystkræftgruppen i Lyngby består af frivillige vejledere, der alle har været gennem et brystkræftforløb. Deres forløb har været meget forskellige, og du vil derfor næsten altid have mulighed for at tale med en kvinde, der har været gennem et forløb, der minder om dit. Kræftrådgivningen vil formidle kontakten, hvis du har brug for en vejleder. Yderligere information kan ses i folderen nedenfor. Ellers ring på telefon 70 20 26 55 eller skriv til lyngby@cancer.dk

Brystkræftgruppen folder

KIU Netværksgruppe 

Netværksgruppen er for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. Netværksgruppen blev dannet i marts 2015, og den skal være til støtte og hjælp, glæde og gavn for deltagerne. Den har til formål at arrangere erfaringsudvekslingsmøder, foredrag, ture eller andet.

Datoer:

  • Den 20. maj 2019 får vi besøg af Mansoor, som vil fortælle om de seneste resultater i  de forsøg, som Mansoor arbejder med på Rigshospitalet.
  • Den 22. august 2019 får vi besøg af læge Estrid Høgdall fra face 1 enheden på Herlev Hospital.
  • Den 3. oktober 2019 vil Gry Senderovitz holde oplæg op kvinders underlev, intimitet og seksualitet i forbindelse med sygdom
  • Den 5. december 2019 vil Peter Genter, psykolog og rådgivningsleder, holde oplæg om hvordan du kan styrke din robusthed.

Mødet d.20. maj 2019 holdes hos Kræftrådgivningen i Lyngby på Nørgårdsvej 10, 2800 Lyngby fra kl. 18:30 til 21:30. 

Møderene efter sommerferien holdes hos Kræftrådgivningen i Herlev på Borgmester Ib Juuls vej 2, 2730 Herlev (lige foran Herlev Hospital) fra kl. 18.30-21.30.

Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendigt på lyngby@cancer.dk eller på telefon 70202655 senest dagen før mødet finder sted.

 

KIU folder

Gruppe for yngre kvinder med kræft i underlivet.

Er du i alderen 18-40 år og lider du af kræft i underlivet, som f.eks. æggestokkræft og livmoderhalskræft? Så kender du måske følelsen af at stå alene med sygdommen og tanker som "hvad betyder det for mig"?
Malene Olsen, 30 år, har selv fået diagnosen for et år siden, og har derfor taget initiativ til, i samarbejde med KIU og Kræftens Bekæmpelse, at etablere et netværk for yngre kvinder med kræft i underlivet. 
Dato for næste møde kommer snart . Kom forbi til en hyggelig aften og få en snak med andre unge i samme situation. Psykologen Ulla Viffeldt vil også være tilstede og sætte gang i snakken.

For flere informationer samt tilmelding kontakt Kræftrådgivningen i Lyngby på tlf. 70 20 26 55 eller mail: lyngby@cancer.dk

 

På cancerforum.dk kan du anonymt og sikkert skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk


Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter