Gå til sygdomsliste

Aktiviteter og netværksgrupper

Samtaletilbud til kvinder med brystkræft.
Der er mulighed for at få en personlig samtale med en frivillig mentor, som selv har været igennem et sygdomsforløb med brystkræft. Det kan være af værdi at møde andre, som er i en lignende situation og få lejlighed til at gå i dialog om de mange spørgsmål, som kan melde sig, når man får en diagnose med brystkræft. 
Kontakt Kræftrådgivningen i Odense på tlf. 70 20 26 87 eller send en mail til odense@cancer.dk

Caféklubben Odense

Caféklubbens formål er at skabe positive oplevelser og hyggeligt samvær. I  Caféklubben mødes vi til uforpligtende samvær med interessante foredrag og du møder ligestillede, som kan blive dine gode venner. Caféklubben er for kræftramte, pårørende og efterladte.  Arrangementet er den sidste tirsdag i måneden. Du tilmelder dig til arrangementet i kalenderen på vores hjemmeside.

Mandeklubben

Denne gruppe er for mænd, der er eller har været kræftramte eller som har været berørt af kræft på anden vis. Vi mødes omkring hygge, temaer og fælles interesser, hvor det primære fokus er samvær hver tredje tirsdag i måneden. Kræften er sjældent vores hovedoverskrift, men der er altid plads til at tale om de ting, der er svært. Vores arrangementer omfatter alt fra madlavning, øl smagning, foredrag, fodbold på storskærm, udflugter mm. Der kan ved enkelte arrangementer være betaling for egen mad og drikke. Gruppen er selvkørende, hvilket vil sige, at gruppen ikke ledes af en professionel rådgiver, men af frivillige mænd.

Tilmelding sker via kalenderen her. Ellers er du også velkommen til at tage kontakt til Kræftrådgivningen i Odense på e-mail: odense@cancer.dk eller Tlf.: 78 79 73 78.

Proof of life 18 - 40 år

Har du lyst til at være fysik aktiv under/efter behandling og lære din krop at kende igen?

I Proof of Life har vi et mål; At genvinde styrken i og tilliden til vores hårdt prøvede kroppe. Vi har personlig erfaret, at vi gennem fysisk træning
og et social samvær kan genskabe troen på vores egen kunnen, få mere overskud i hverdagen og nemmere komme videre i livet.
Vi mødes en gang om ugen til fysisk træning, som kan være alt fra løb, yoga og styrketræning til stikbold. Vi har faste trænere tilknyttet, i både Odense og
Svendborg, som differentierer træningen efter behov. Sammen motiverer vi hinanden til at nå vores mål.
Vi deltager i forskellige løb og arrangementer, og alle kan være med uanset fysisk form. Vi starter der hvor du er. 
E-mail: odense@proofoflife.dk eller svendborg@proofoflife.dk

Ung Kræft 18-39 år

Ung Kræft er for unge på 18-39 år, som har eller har haft kræft. Vi mødes én gang om måneden. Vi mødes altid til en aktivitet - det kan være til spilleaften, mad, foredrag eller standup. Vi snakker om kræft, sex, kærester, børn og frygt. Vi hænger ud, griner og bakker hinanden op i det svære. Kom og vær med. Skriv til os for mere informationer. Vores mail: ungkraeftodense@gmail.com. Eller find os på Facebook. Vi har en lukket gruppe, hvor vi deler erfaringer og planlægger aktiviteter: Facebookgruppe

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter