Bliv medlem af HjernetumorForeningen

Tak fordi du vil være medlem af HjernetumorForeningen og støtte vores arbejde. Dine oplysninger hehandles med diskretion og bruges alene i vores medlemskartotek. De skal gøre det muligt for os at målrette foreningens aktiviteter.

 

Medlemskab for hjernetumorpatienter og deres pårørende

Alle hjernetumorpatienter og deres pårørende kan optages som aktive medlemmer i foreningen. Der er to typer medlemskab for patienter og pårørende:

  • Ordinært medlemskab er et personligt medlemskab
  • Husstands-medlemskab dækker alle personer i husstanden, uanset antal
    Ordinære medlemmer og alle medlemmer i husstanden har stemmeret og er valgbare til bestyrelsen.

 

Medlemskab for dig, der ønsker at støtte foreningen

Hvis du ikke selv er hjernetumorpatient eller pårørende, men ønsker at støtte foreningens arbejde, kan du oprette et støtte-medlemskab.

  • Støtte-medlemskab for fagpersoner, enkeltpersoner, politikere, firmaer m.m.
    Støtte-medlemmer har taleret, men ikke stemmeret på generalforsamlingen, og er ikke valgbare til bestyrelsen.
Meld dig ind i HjernetumorForeningen her:Betaling:

Udfyldes af patienter og pårørende:

Dine persondata håndteres i henhold til gældende EU-persondatalov og vil alene blive anvendt i forbindelse med driften af HjernetumorForeningen, f.eks. ved opkrævning af kontingent, indkaldelse til møder, udsendelse af nyhedsbreve og anden kommunikation med medlemmerne. Dine data vil ikke uden forudgående skriftlig accept blive videregivet til eksterne tredjeparter.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og du kan til enhver tid bede om at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom skal ske til formand@hjernetumorforeningen.dk.