Vil du være indsamler i 2022?

Tilmeld dig her, så kontakter vi dig i god tid inden Landsindsamlingen 3. april 2022



Behandling af persondata

Når du tilmelder dig som indsamler, giver du samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine persondata i forbindelse med Landsindsamlingen.

Du kan læse mere om Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik her, som blandt andet omhandler hvornår og hvordan vi anvender dine personoplysninger samt dine rettigheder og kontrol over egne personoplysninger. 

For Landsindsamlingen gælder, at vi deler dine kontaktoplysninger (navn, adresse, telefon, email) med frivillige indsamlingsledere med særlige administratorrettigheder i det område, hvor du har tilmeldt dig som indsamler.

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i tre år fra sidste landsindsamling du har deltaget i, det gør vi for at høre om du også næste år har lyst til at samle ind for os. Du kan til enhver tid blive slettet fra listen over tidligere eller nuværende indsamlere, kontakt da landsindsamling@cancer.dk

Når Landsindsamlingen er afholdt, modtager du en invitation til at udfylde et elektronisk spørgeskema. Spørgeskemaet indeholder blandt andet en mulighed for at afkrydse to felter vedrørende frivilligt arbejde i Kræftens Bekæmpelse. Hvis deltageren sætter kryds i et eller begge af disse felter, siger deltageren ’ja’ til at modtage information om det frivillige arbejde i Kræftens Bekæmpelse.