Om at være kampagneleder

Hvert år står cirka 270 frivillige kampagneledere for tilrettelæggelsen af landsindsamlingen i deres lokale område. Uden de frivilliges indsats var landsindsamlingen ikke mulig!

Kampagnelederen tager sig af de praktiske forberedelser og gennemførsel af landsindsamlingen i deres lokale område. I samarbejde med sin(e) distriktsleder(e) sørger kampagnelederen blandt andet for at opdatere indsamlingsruter, sikre optælling af det indsamlede, tage kontakt til lokale medier og tilrettelæggelsen af selve indsamlingsdagen.

På dagen skal kampagnelederen sørge for at udlevere materialer, i samarbejde med en bank optælle og overføre penge til Kræftens Bekæmpelses konto samt indtelefonere det indsamlede beløb til Kræftens Bekæmpelse.

Kampagnelederne er med til at sætte deres personlige præg på den lokale landsindsamling og har mulighed for at igangsætte forskellige aktiviteter i den forbindelse.

Kampagnevejledning
Her kan du læse om arbejdet som kampagneleder i vores kampagnevejledning:

Kampagnevejledning 2017

Kampagnevejledning – jeg er ny

Hvordan kan jeg være med?

Hvis du har lyst til at involvere dig i landsindsamlingen enten som kampagneleder eller distriktsleder kan du kontakte din lokalforening eller landskontoret på 3525 7500