Nordea er kontanthåndteringspartner på Landsindsamlingen

Mød direktør for privatkunder, Mads Skovlund Pedersen, og hør hvorfor Nordea har valgt at hjælpe ved Landsindsamlingen

Tre hurtige spørgsmål til Nordea

Hvorfor har I valgt at være partner på Landsindsamlingen?
Kræft er en frygtelig sygdom, som rigtig mange af os har haft tæt inde på livet, og som kalder på sammenhold. Derfor har vi sagt ja til at give Kræftens Bekæmpelse en hjælpende hånd ved indsamlingen. Det er ikke nogen kæmpe ting, men vi har tilbudt at hjælpe med det, vi har over 200 års erfaring med, nemlig håndtering af penge. Og jeg er meget glad og stolt over at se, at mine kolleger rundt om i landet uden tøven har taget den her opgave på sig og er gået aktivt ind i forberedelserne til arbejdet med at få de indsamlede penge talt op og sat ind på Kræftens Bekæmpelses konto på indsamlingsdagen. På den måde kan indsamlingen den 3. april forhåbentlig gå lidt lettere og sikrere for de mange frivillige rundt om i landet.

Hvorfor er det vigtigt for jer som bank at engagere jer lokalt?   
Nordea er en stor bank – faktisk er vi Nordens største. Men vi er også en meget lokal bank med over 90 filialer rundt om i landet med medarbejdere, som engagerer sig i lokalsamfundet og som går op i, hvordan lige netop deres område klarer sig. Som bank er vi en naturlig del af folks dag-til-dag gøremål, og vi ønsker at være en aktiv del af det samfund, hvor vi og vores kunder har vores dagligdag. Vi ved, hvor mange kræfter, der bliver lagt i det lokale frivillige arbejde af de tusindvis af danskere, der i deres fritid arbejder med det, de brænder for. Det vil vi som lokal bank også gerne støtte, og forhåbentlig kan vores bidrag gøre indsamlingsdagen lidt nemmere for de mange, der har valgt at bruge deres fritid på Kræftens Bekæmpelses indsamling.  

Hvorfor er det vigtigt for jer at engagere jer i det frivillige arbejde?
Det ligger i Nordeas dna, at vi gerne vil spille en rolle og sætte aftryk på det samfund, vi har været en del af i mere end 200 år. Det forpligter. Selvfølgelig ligger vores primære arbejde i at hjælpe vores kunder med både deres drømme og deres daglige økonomi. Men et lokalsamfund udgøres af mere end bare summen af indbyggerne. Og det er det, der gør Danmark unikt. Sammenholdet og det frivillige arbejde. Det skal vi hylde og støtte. Der er mange måder at gøre det på – nogle af mine kolleger bruger en dag eller to om året på at undervise de unge mennesker i økonomi i folkeskolen. Og nu har vi også valgt at støtte Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde for at bekæmpe en sygdom, som rigtig mange af os har haft inde på livet.