Netværksgruppe. Oplæg v. Gry Senderovitz om underlivet, seksualitet og intimitet efter sygdom

Dato/tid:
3. oktober 2019 18:30 - 21:30

Denne aften får vi besøg af Gry Senderovitz, som holder et oplæg om vores underliv.

Gry præsenterer sit oplæg således:

"Jeg arbejder med hvordan vores seksualitet bliver påvirket i forskellige overgange i livet. Blandt andet har jeg samtaler med mennesker, som er, eller har været, syge og derfor er udfordret, fysisk  og psykisk, på oplevelsen af krop og identitet. Jeg har udviklet mit eget narrative greb til at forstå hvorfor man kan have svært ved at genfinde lyst og tryghed til intimitet.

At få en forståelse for hvordan seksualiteten er påvirket, kan sammen med mere konkrete værktøjer, give mulighed for at genfinde kontakten til sig selv. De konkrete værktøjer kan være idéer til hvordan man skaber mere balance i underlivets muskler og slimhinder. Seksualiteten er slet ikke kun sex med andre, men er vores måder, hver især, at mærke vores krop, vores lyst og ulyst, og er derfor stærkt forbundet med vores oplevelse af intimitet."

OBS: Kræftrådgivningen i Lyngby skal i løbet af efteråret flytte til et nyt hus meget tæt på Herlev
Hospital. Det er derfor usikkert om vores møder bliver i Lyngby eller i Herlev. Så snart vi ved mere, vil vi opdatere informationen herinde.

Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendigt på lyngby@cancer.dk eller på telefon 70202655 senest dagen før mødet finder sted.

Mange hilsner og på gensyn

Helle Nørup

Adresse:
Kræftrådgivningen i Herlev
Borgmester Ib Juuls vej 2
2730 Herlev

Kræftrådgivningen i Herlev

Borgmester Ib Juuls vej 2
2730 Herlev


Åbningstider fra d. 12. august 2019:

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-13.00


Tlf. 70 20 26 55


Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid.


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Helle Noerup

70202655

hellenoerup@hotmail.com