Danmarks Største Streamerindsamling

Se med når Fjallefar, Bokoen, Thomas Bense, Jaxstyle, Minnamumi, ComKean, JKFIFA, Sofie Amaliee, BrianFromDenmark, Gex, Lasse Vestergaard, Christian Drastrup og mange flere indtager studiet på Hotel Christiansminde i Svendborg og sender live med stjerneenergi lørdag 11. december fra kl. 16.00. 

Danmarks største streamere og Youtubere inviterer sammen med Kræftens Bekæmpelse følgere, venner, gamere og alle andre til at være med til at samle ind til det vigtige arbejde med børn og unge ramt af kræft. 

Vi lover dig 24 timer med sjove indslag, musik, madlavning, gaming, udfordringer, auktion, konkurrencer og masser af præmier og giveaways. 

Du kan også møde flere enestående gæster, blandt andet Theis på 28 år, som åbenhjertet fortæller om, hvordan det er at være ung med kræft – og om at være ham, der blandt venner og familie både skal være stærk og sårbar på én og samme tid.  Theis fortæller også om, hvordan man kan være en god ven til en kræftramt. 

Se med og støt op om indsamlingen - og glæd dig til gode snakke, nye indsigter, grin og underholdning i et helt døgn. Du kommer ikke til at kede dig et sekund!